Свободно време

Месечен хороскоп за август 2018

Какво да имат предвид отделните зодии през отпускарския месец

03.08.2018г. / 15 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През август 2018 ни очакват интересни събития. Няма да липсват трудности, но звездите ще ни дарят и с хубави емоции. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

Характеристиката на месеца се определя от Марс, управляващата планета на вашия знак, който все още е в ретроградно движение. Стресовите ситуации няма да са малко, така че е желателно да си осигурявате достатъчно почивка и най-вече достатъчно сън. Ако все още не сте ползвали отпуск, то помислете дали няма възможност да го направите сега.

Не се опитвайте да контролирате всичко и всички. Може да се захванете за нещо ново и непознато, което ще ви хареса и ще се отрази положително на настроението ви. Трудностите ще са свързани предимно с финансовото ви състояние. Може да не са много, но ще са досадни. За сметка на това, любовните емоции ще са истински източник на вдъхновение.

Телец

В началото на месеца ще се наложи да се справите с някои проблеми, които ще ви извадят от обичайното спокойно състояние. Ще са свързани с близките и семейството и ще се окажат по-важни от всичко останало. Възможно е да ви принудят да направите леки промени от битов характер.

Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Ще трябва да „движите“ няколко задачи едновременно, но ще се справите, ако действате с умерено темпо. Постепенно ще наберете скорост. Концентрирайте се върху детайлите и контролирайте емоциите. Околните не бива да долавят моментите на раздразнение, защото това ви прави уязвими. Но, както се казва, ще има „светлина в края на тунела“ и тя е свързана с любовта, която ще ви бъде „утешителна награда“.

Женски хороскоп за август 2018

Близнаци

Събитията ще са противоречиви, но никой не би могъл да ги използва успешно за себе си по-добре от вас. Любознателни сте, на моменти даже прекалено любопитни. Ще се наложи да усвоите и използвате голямо количество нова информация в ежедневните си дейности. Проверявайте достоверността ѝ от няколко източника, за да избегнете възможността за грешки.

Споделяйте идеите си, проявете инициатива както в работата, така и в любовта.

Говорете подробно за новите проекти, които възнамерявате да стартирате. За да получите съдействие трябва да привлечете вниманието и „да поддържате интереса на публиката“. Ще си спестите неприятности, ако избягвате контактите с непознати или поне ги държите на безопасна дистанция.

Рак

Ежедневието ви ще протича в обичайния си ритъм. Помислете дали няма възможност да увеличите почивните си дни, да си организирате кратко пътешествие, а може и повече от едно. В случай, че все още не сте ползвали годишния си отпуск, това ще е подходящ начин да стабилизирате енергетиката си и да „преборите“ умората, която неусетно ви обгръща в коварната си паяжина.

Поддържайте толерантни отношения с околните. Старайте се да преценявате фактите от различни гледни точки преди да започнете поредния спор с идеята да убедите събеседниците в твърденията си. Ако „преборите“ вредните навици, ще се освободите от негативните мисли. За да получите любов, трябва да покажете взаимност.

Коментирай