Свободно време

Месечен хороскоп за август 2018

Какво да имат предвид отделните зодии през отпускарския месец

03.08.2018г. / 15 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Предстои един доста интересен период, изпълнен с авантюри, приключения и непознати до момента преживявания. Енергетиката ви е стабилна, творческият потенциал е в период на растеж. Буквално няма „да ви сдържа на едно място“. Покрай ежедневните задължения може да възобновите работата си по проект, който преди време сте оставили „да отлежава“. Резултатите ще ви открият нови възможности.

В същото време не е желателно да търсите нови партньори. Работата с тях ще е свързана предимно с нерви, разочарование, а може би и материални загуби. Анализирайте достигнатото и помислете дали не е време да направите нещо ново за себе си, да използвате натрупания опит и информация по начин, различен от досегашния. Първата крачка в тази насока най-вероятно ще е повод за радост.

Двойки зодии с дълбока емоционална връзка

Козирог

В началото на месеца изненади не се очакват. Събитията ще се развиват в рамките на предвидимото и в този смисъл не е желателно да се преуморявате и да се натоварвате с допълнителни задачи. Постепенно обаче оборотите ще растат, а умората ще напомня за себе си. Постиженията ви ще са добри и ще ви мотивират за по-смели действия.

Добре е да сте решителни, но във ваша полза е да сте и предпазливи. Премисляйте обосновано желанията, контролирайте амбициите и се въздържайте от кардинални промени в житейските си позиции. Залагайте на добра тактика, а не на силови методи и търсете съдействие, когато се налага. Обмисляйте изказванията си така, че да не засегнете нечие достойнство или интереси. В противен случай може да се наложи да направите отстъпки, които никак няма да са ви приятни.

Водолей

Не може да се твърди, че събитията през този месец ще ви ентусиазират и мотивират да разгърнете потенциала си. Не че ви липсват идеи, това на вас никога не ви се случва, но сте колебливи, несигурни в себе си и нерядко ще се усещате разкъсани от вътрешни противоречия.

Ще ви е нужна помощ и в същото време ще се чувствате неловко именно от факта, че се натъквате на затруднения и не можете да се справите самостоятелно. Най-зле ще ви се отразява желанието на когото и да било да ви натрапи мнението си или да ви доказва, че грешите.

Отношенията с близките може да претърпят криза. Уединете се и анализирайте фактите поотделно. От вас зависи да възвърнете самооценката си и да се отървете от натрапчивата мисъл за безпомощност.

Риби

Формулирайте целите си и се приближавайте до тях крачка по крачка. Обмисляйте всяко следващо действие и следвайте разума, а не интуицията. Не е изключено да допуснете и грешки, за които ще претърпите критики. Някои от тях може да ви се сторят несправедливо остри, но се заемете да оправите нещата, вместо да губите време за безплодни спорове.

Ако спазвате правилата и собствените си принципи, най-вероятно ще получите онова, което искате, а то ще е свързано и с финансови постъпления. Приемете неуспехите като вид изпитание, което ви дава възможност да докажете възможностите и да стабилизирате позициите си. Изслушвайте внимателно членовете на семейството и ако изискванията им към вас ви се сторят необосновани, то кажете им го веднага. Всяко отлагане ще ви вкара в доста неприятната схема „объркани в превода“.

Коментирай