Свободно време

Любовен хороскоп за 13 – 19 август 2018

Динамична любовна седмица

13.08.2018г. / 11 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Парите и любовта просто няма да се засекат за вас тази седмица. Марс, владетелят на вашия романтичен сектор, все още е ретрограден, но наскоро се премести във вашия сектор на доходите. В резултат на това е възможно да почувствате необходимостта от затягане на колана и ограничаване на разходите с любимия човек. Не се притеснявайте, това е временно.

Козирог

Марс вече е ретрограден и това оказва влияние върху знака на Козирог. Може би затова през тези дни няма да усещате вашата сила, ще усещате повече умора, липса на желание за любов. Споделете на любимия човек, той ще разбере и ще ви окаже своята подкрепа.

Искате бившия обратно? 4 стъпки как да си го върнете

Водолей

Дълъг, безкраен, тъмен и объркващ тунел... по отношение на любовта. Всичко това е на път да се промени. Меркурий, планетата на комуникацията, ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор.

Свързани статии

Когато тази планета се „събуди“ и започне да се движи напред, ще почувствате яснота по отношение на всяко решение, което трябва да направите за вашия любовен живот. Що се отнася до объркващите разговори и смесените съобщения между вас и любимия човек – те вече са минало.

Риби

Ако в последно време сте имали известни притеснения относно парите и сте направили повече разходи с любимия човек, в края на седмицата ще си възвърнете спокойствието. Това ще ви помогне да се концентрирате повече върху връзката си. В края на месеца може да очаквате наистина хубава новина свързана с финанси.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )