Свободно време

Седмичен хороскоп за 13 – 19 август 2018

Какво ви очаква през новата седмица

13.08.2018г. / 10 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Вече сме в разгара на месец август и за представителите на зодиака предстои една топла, динамична и вълнуваща седмица. Вижте подробна астрологична прогноза за новата седмица, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Събитията в предстоящия период ще са разнообразни и в по-голямата си част приятни. Ще се налага от време на време да променяте плановете си, но то ще е по ваша воля и ще го правите, за да отделите повече време за почивка и развлечения, така че няма да се отрази негативно на настроението ви.

Най-вероятно по идея на приятелите си ще направите едно-две кратки пътувания, които ще поддържат тонуса ви на ниво. Възможно е също така да участвате в някаква форма на обучение, която първоначално ще прецените като елементарна, но впоследствие ще се окаже полезна. Контактите ще са пълноценни и безконфликтни.
 
Телец

Топлото време предразполага към мързел, а представителите на вашия знак, които така или иначе не обичат да бързат, на моменти ще са по-мудни от обикновено. Освен това представителите на вашия знак са известни с пословичното си търпение и през тази седмица наистина никой няма да успее да ви извади от равновесие, дори ако специално се старае да го направи. Ще приемате с усмивка и снизхождение даже капризите на членовете на семейството.

Освен спокойни ще сте и разсеяни, така че проверявайте вещите и предметите си преди излизане от къщи или преди да тръгнете на път. Избягвайте местата, където има струпване на много хора, както и контактите с непознати. Колкото и да сте търпеливи, ако ви откраднат нещо, със сигурност ще излезете от зоната на комфорта си и сериозно ще се вбесите.
 
Близнаци

Изобщо няма да ви е скучно през тази седмица. Ще имате доста работа, но ще имате и възможност да се забавлявате по оригинален начин. И понеже ще сте в добро настроение и усмихнати, с каквото и да се захванете, ще ви се получава много добре. На работното място ще подскажете на колегите идеи, подходящи за справяне със затрудненията им. Възможно е да получите и допълнителни финансови постъпления. Няма да са много, но все ще е нещо.

Ще прекратите стара свада и ще подобрите отношенията си с някого, на когото държите, но от известно време сте в конфликт. Контактите на всички нива ще са източник на положителни емоции и ще повишат популярността ви.
 
Рак

Най-важните решения и занимания ще са свързани с финансите ви. Често разговорите и разискванията ще бъдат именно на тема „пари“. Слушайте и наблюдавайте внимателно какво се случва около вас. Ще се окажете в благоприятна позиция да поискате по-висока заплата или по-солиден хонорар, защото работата ви ще получи висока оценка и положителни отзиви. Преодолейте излишната скромност и предявете претенциите си в точния момент, за да получите положителен отговор.

Събеседниците ви също ще са доброжелателни. Вслушайте се в препоръките им, ще е много полезно за вас. И за да е „пълно щастието“ личните отношения също ще са спокойни и изпълнени с взаимност.
 
Лъв

Глобално погледнато за вас тази седмица ще премине в грижа за красотата. Красотата навсякъде и във всичко. Ще разполагате с достатъчно свободно време, за да подобрите интериора у дома. Ще направите промени, които ще са плод на случайна хрумка, но ще се окажат много привлекателни. По настояване на приятелите ще се погрижите и за външния си вид. Експериментите ще са толкова сполучливи, че ще ви спечелят нови поклонници.

Работата ви ще е повече от обикновено поради отсъствието на колеги, които са в отпуска, но това съвсем няма да ви затрудни. Даже напротив, и на работното място ще успеете да „разкрасите“ обстановката. Добрите резултати ще се отразят положително на настроението и енергетиката ви като цяло.
 
Дева

Намалете темпото и бъдете готови да променяте графика си гъвкаво. Нищо няма да е толкова спешно, че да ви принуди да се лишите от почивка, така че във всяка свободна минута си осигурявайте присъствие в предпочитана компания или се отдавайте на любимите си занимания. Когато времето не е подходящо за общуване с природата можете да се насладите на развлечения с интелектуална насоченост.

Предстоят интересни делови срещи, на които ще можете да презентирате идеите си и да потърсите сътрудничество. Може да не получите очакваното одобрение веднага, но съвсем скоро ще ви зарадват с положителен отговор на поставените от вас въпроси.
 
Везни

Гледайте само напред. Забравете старите трудности и неуспехи. Каквото и да се е случило преди време през тази седмица ще разберете, че нито е било фатално, нито е било в резултат на ваши грешки. Изобщо, контактите ви ще са интензивни и в процеса на разни неформални разговори ще получите различна по вид и характер информация. Като „свържете“ чутото от различни източници ще стигнете до заключения, от които ще можете да се възползвате.

Романтичните емоции в определена степен ще са изненадващи, но и обнадеждаващи. Независимо дали сте във връзка или не някой ще потърси подкрепата ви. Единственото, за което трябва да следите е да не би с реакцията си да дадете фалшив сигнал и напразни надежди на личност, стремяща се да „дръпне струните“ на нежната ви душа.
 
Скорпион

Когато всички мислят за почивка, вие пренебрегвате общата тенденция и мислите предимно за работа. През тази седмица ще постигнете високо ниво на лична организация и, благодарение на оригиналните си решения, ще отхвърлите огромно количество задачи, при това много по-бързо от обикновено. Ще получите и допълнителни приходи, които ще са доказателство, че е имало защо да си давате зор.

Споделяйте и обсъждайте всичко с любимия човек. Бъдете заедно в свободното време. Ще освежите отношенията и ще стабилизирате връзката си. Дори да е имало някакви противоречия, те по естествен начин ще загубят остротата си.
 
Стрелец

Нищо не отлагайте за по-нататък. Периодът ще е динамичен и ще има от всичко „по много“, както обикновено ви пожелават за празници. Разликата е само в това, че този път и работата ще е много, и спешните задачи ще са много, и претенциите на близките ще са много, и изискванията на шефа ще са много.

Но за целенасочени хора като вас това не е страшно. Ще се справите и ще се радвате на положителни ефекти, също много. В тях влизат пари, престиж, пътувания, запознанства… Само часовете, изпълнени с романтика няма да са много, но скоро ще имате възможност да компенсирате.
 
Козирог

Не се престаравайте излишно. Желателно е да работите с умерено темпо и да не се опитвате да контролирате всичко и всички. Дайте възможност както на колегите, така и на близките си да бъдат самостоятелни. По този начин ще са и по-отговорни. Обстоятелствата ще са благоприятни за въвеждане на новости в бизнеса или професионалната сфера. Опитайте се да промените методите на работа и да не разчитате на стандартни решения.

Не вярвайте на устни обещания, подсигурявайте сделките си с писмени договори, особено когато става дума за финанси. Отстоявайте мнението си, но без да го натрапвате на близките. В личен план не се очакват стресиращи промени.
 
Водолей

На моменти вероятно ще се чувствате доста странно. Може би ще ви се иска да се усамотите, да се отдадете на любимите занимания, да ограничите контактите. Добре, ама няма да ви се получи. Някой непрекъснато ще се опитва да привлече вниманието и да спечели благоразположението ви. И то защото всички знаят, че представителите на вашия знак са неизчерпаем източник на свежи идеи и добро настроение. Помислете добре дали си заслужава да променяте плановете си, само за да отговорите на нечии очаквания.

Ще се наложи да се заемете с чужда задача, от която обаче ще получите допълнителни приходи или друга придобивка, свързана с професионалния ви статус. Ако искате да си осигурите пълноценна почивка, то организирайте си ежедневна разходка или друго развлечение само в компанията на любимия човек.
 
Риби

В случай, че най-после сте решили да се насладите на заслужена отпуска, то позволете си някои глезотийки, които ще стабилизират енергетиката и оптимистичното ви настроение за дълъг период от време. Малко лукс и комфорт няма да са ви излишни. Не е нужно да сте разточителни, но пък и не е полезно да „се стискате“. Не след дълго ще възстановите похарченото. Ако пък сте в групата на работещите, то занимавайте се предимно със своите задължения и не отвличайте вниманието си непрекъснато в друга посока, просто защото някой ви е помолил за помощ. С други думи не пренебрегвайте личните си интереси за сметка на чуждите.

Стари приятели ще ви посетят или пък ще ви поканят да се забавлявате някъде заедно. Прекрасна възможност да разчупите монотонния ритъм и да прогоните скуката. Ако не позволите да ви въвличат в интриги, мероприятието ще е с щастлив край.

Коментирай