Свободно време

Орлин Павлов започва национално турне

Чаровният изпълнител ще зарадва почитателите си в няколко големи български града

21.08.2018г. / 12 24ч.
Мария Дуковска
Орлин Павлов започва национално турне

Началото на националното турне на Орлин Павлов ще бъде поставено на 1 октомври 2018 г. с първия му голям самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК. Турнето продължава с концерт в Пловдив на 5 октомври в комплекс С.И.Л.А., следва Бургас на 13 октомври в Държавната опера и Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център. Последната фиксирана дата е 20 октомври, когато Орлин Павлов ще излезе на сцената в ДКС “Васил Левски” във Велико Търново.
 
Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена ще представи пред публиката най-големите си хитове и обичани от всички песни, както и новия си албум, който съвсем скоро ще бъде факт. Турнето и албумът носят заглавието “Още малко...” на едноименното парче, изпълнявано от Орлин, което влезе в сърцата и домовете на хората с хитовия телевизионен сериал “Скъпи наследници”.
 
За да е пълна емоцията на сцената, заедно с него ще излязат едни от най-добрите български музиканти, с които Орлин Павлов вече подготвя безкомпромисно музикално преживяване.
 
Поп концерт с приятели, щипка джаз и капка “Каффе”. Това е магията, която ме носи вече 15 години и която ще претворя на сцената”, споделя самият той.
 
Билетите за всички градове вече са в продажба и могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg.

Коментирай