Свободно време

Интригуващи сюжети в новия премиерен сериал „Полдарк“ по Bulgaria ON AIR

Гледайте сериала от 13 септември

22.08.2018г. / 10 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Вълнуващи истории, драматични сюжети и интригуващи обрати очакват зрителите на Bulgaria ON AIR с новия премиерен сериал „Полдарк“, който стартира в ефира на телевизията от 13 септември. Той ще се излъчва всяка делнична вечер от 20.30 часа.

Британската историческа серийна драма вече е спечелила любовта на феновете в много страни. Тя е базирана на едноименния роман на Уинстън Греъм и поставя рекордни рейтинги във Великобритания и САЩ. Първото излъчване на сериала на Острова е проследено от над 5 млн. зрители. Лентата има 27 номинации и 7 награди от престижни фестивали и кино конкурси. През 2015 г. „Полдарк“ печели наградата за най-добра телевизионна драма на  TV Choice Awards UK, а година по-късно печели приза на публиката на наградите БАФТА.

Сериалът разказва историята на Рос Полдарк (Айдан Търнър), който се връща в родния си дом в Корнуол след 3–годишно сражаване в американската война за независимост. Но от стария му живот не е останала следа. Баща му е умрял, имотите му са пред разруха, а любовта му от детските години – Елизабет (Хейда Рийд) е сгодена за братовчед му Франсис. Полдарк не е готов за смирение, затова решава да направи всичко по силите си, за да възстанови живота си.

Младият мъж започва борба за спасението на медните мини, наследство от баща му, които алчният и арогантен Джордж Уорлиган (Джак Фартинг) се опитва да му отнеме. Рос Полдарк е изправен пред предизвикателството да направи земите си продуктивни, да се грижи за работниците, които баща му е наел, и да се опитва да спечели обратно жената, която обича, или да намери причина да живее без нея. Един ден Полдарк среща Демелца (Елинор Томлинсън) - млада жена, облечена като момче, която се опитва да избяга от баща си насилник. Младият мъж решава да приюти Демелца в дома си, давайки й работа като прислужница.

Ще успее ли Рос Полдарк да се пребори за новия си бизнес, ще върне ли старата си любов Елизабет, или ще открие нова тръпка – гледайте в премиерния за България сериал „Полдарк“, всеки делничен ден от 13 септември, от 20:30 часа по Bulgaria ON AIR.   
 
„Полдарк“ (Poldark)
Режисьор: Деби Хорсфилд
В ролите: Ейдън Търнър, Елинор Томлинсън, Хейда Рийд, Кайл Солър, Джак Фартинг, Руби Бентал, Ричард Харингтън  

Коментирай