Свободно време

Зодии, които имат вълнуваща любов със Стрелеца

С него любовта е събитие

23.08.2018г. / 14 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знакът на зодия Стрелец се отличава от всички останали в зодиака, тъй като е знак на крайностите. Решителен, добър слушател и приятел, познанството със Стрелец може да бъде вълнуващо и полезно. Що се отнася до любовта и това с кои зодии може да създаде наистина хубава връзка, вижте в следващите редове. 

Стрелец и Близнаци

Двата зодиакални знака добре разбират своите необходимости. При връзката между Стрелец  и Близнаци, много рядко може да се стигне до лъжи и водене на паралелни връзки. Стрелецът не може да вирее в лъжовни взаимоотношения.

От друга страна Близнаците са добри в лъжите, но съберат ли се със Стрелец ще си поиграят на доверие, докато не  изградят взаимно  уважение. 

Спалня според зодията

С времето успяват да развият толкова много емоции помежду си, че понякога им е трудно да се справят с тях. Стрелецът може да открие нов смисъл в живота, а Близнаците връзка, която никога не са имали възможности да преживят. 

Това наистина може да бъде очарователна любовна история, само ако те не избягат от цялата тази емоция. Въпреки че сексът не е водещ за тях в една връзка, защото търсят своята духовна половинка, той все пак е изпълнен с приятни моменти.

Стрелец и Лъв

Когато представители на тези зодии се срещнат в любовта, са склонни да бъдат много страстни и открити, за да си покажат как се чувстват. Готови са да споделят своята любов, да действат импулсивно. Хубавото е, че при тях няма пасивност, скука. Разбира се, не липсват разногласия, но няма как. Два знака със сила на характера, които се опитват да надделеят един над друг.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Стрелец?

Лъв и Стрелец са много добра огнена комбинация от знаци и когато двама души с тези слънчеви знаци се съберат, те неизбежно се влюбват. За да запазят тази страст е важно и двете страни да се слушат в другия и да запазят своята нежност и чувствителност един към друг. 

Свързани статии

Стрелец и Везни

Интензивността на емоционалния контакт и интимността между Везни и Стрелец ще зависи от много фактори. Те са много добри за двойка, когато става въпрос за сексуалността, защото никой от партньорите не се опитва да надделее с желанията си, а изграждат уважение и се чувстват сигурни в ръцете на другия. 

Управлявани от две благоприятни планети, Венера и Юпитер, тяхната основна цел е да създадат приятна сексуална връзка.Нещо повече, готови са на експерименти. Когато става въпрос за емоционална връзка, тези два знака също имат много добра съвместимост. 

Не е лесно за всеки от тях да намери истинска любов. Когато се открият, те са в състояние да намерят баланс, който и двамата да използват, така че да създадат баланс. 

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати