Свободно време

Нови хитови сериали тръгват наесен по Bulgaria ON AIR

Заплетени криминални загадки, грандиозни политически драми и изпепеляваща любов очакват зрителите на Bulgaria ON AIR тази есен

27.08.2018г. / 10 34ч.
Мария Дуковска
Нови хитови сериали тръгват наесен по Bulgaria ON AIR

Есента е сезонът на премиерите по Bulgaria ON AIR. Националната политематична телевизия е подготвила за новия есенен сезон селекция от качествени и вълнуващи телевизионни продукции, спечелили не само милиони фенове, но и десетки награди, които ще излъчи за пръв път в национален ефир. Вълнуващи истории, криминални загадки, политически драми и изпепеляваща любов очакват зрителите от септември.
Сезонът на премиерите по Bulgaria ON AIR започва в началото на септември с премиерната за България бразилска теленовела „Законът на любовта“.

От 10 септември, всеки делник от 14:15 часа, зрителите ще могат да проследят разтърсващата любов на Педро и Ело, устояла на коварни интриги и 20-годишна раздяла. Драматични обрати, алчност и безскрупулност обещава хитовият сериал. След премиерата на „Законът на любовта“ в Бразилия, сериалът става една от 10-те най-обсъждани теми в социалните мрежи, а малко по-късно покорява сърцата и на милиони зрители по целия свят.

За делничните вечери Bulgaria ON AIR е подготвила още един премиерен сериал, който е спечелил не само зрителите, но и десетки отличия от престижни фестивали и кино награди – „Полдарк“. Британската драма, базирана на едноименния роман на Уинстън Греъм, тръгва в ефира на телевизията от 13 септември и ще се излъчва всяка делнична вечер, от 20:30 часа. Хитовият сериал разказва историята на Рос Полдарк, който се връща в родния си дом в Корнуол след 3–годишно сражаване в американската война за независимост. Но от стария му живот не е останала следа. Баща му е умрял, имотите му са пред разруха, а любовта му от детските години – Елизабет, е сгодена за братовчед му Франсис. Полдарк не е готов за смирение, затова решава да направи всичко по силите си, за да възстанови живота си.

Случаят на живота си получава главният комисар на полицията в Лисабон – Исабел Гарсия, в новия криминален сериал „Дъщерята на закона“, който ще се излъчва от 16 септември. Потругалската телевизионна продукция ще потопи аудиторията пред малкия екран в свят на интригуващи загадки, заплетени отношения и непрекъснато надлъгване между престъпник и полиция. Всеки уикенд, от 22 часа, зрителите на Bulgaria ON AIR ще проследят дали опитният комисар Гарсия и екипът й ще заловят най-зловещия сериен убиец в Португалия за последните 20 години.

В сезона на премиерите, Bulgaria ON AIR е приготвила и вълнуваща политическа драма, в която журналисти и политици влизат в пряка война в уелския сериал „Живот в лъжа“. Амбициозна журналистка се заема с разследване на политическите тайни на управляващата коалиция в Националната асамблея. Уелс се ръководи от нов консервативен министър-председател, който си партнира с демократи и националисти, а социалистите са яростна опозиция на властта. Това политическо разнообразие е предпоставка за редица конфликти и интриги, които ще държат зрителите в напрежение до последната минута.

С политически привкус, много амбиция и жажда за власт е и премиерната за България комедийна драма – „Кризата - поредна“. Сериалът разкрива пътя до политическата сцена и цената, която всеки трябва да плати. Ирландката Мейв е решена да гради политическа кариера на еврокомисар в Брюксел. Въпреки упоритата си работа и безмилостния си щаб, тя среща множество трудности, за да докаже на европейските си колеги и сънародниците си, че мястото й е във висшите етажа на ЕС.  

Не пропускайте вълнуващия сезон на премиерите, тази есен по Bulgaria ON AIR.  

Коментирай