Свободно време

Месечен хороскоп за септември 2018

За Везните месецът ще е спокоен

03.09.2018г. / 13 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Септември месец се очертава динамичен и вълнуващ. За някои представители на зодиака месецът ще предложи приятни изненади и романтика, докато за други периодът може да е много натоварен и дори стресиращ. Вижте каква е астрологичната прогноза на Петя Георгиева за Az-jenata.bg.

Овен

Трудностите през този месец ще са свързани с личните отношения. Търсете компромисни решения на спорните въпроси. Вслушайте се и в препоръките на приятелите си, които имат подобен опит. Не бързайте да „горите мостове“, след време ще размислите и ще съжалите.

В професионален план предстоят положителни промени. Ще получите висока оценка за постигнатото до момента и оферта за участие в нова дейност. Първоначално може да ви е малко трудно да се ориентирате в конкретиката, но скоро ще „наберете инерция“. Допълнителната заетост ще е свързана и с допълнителни приходи.
 
Телец

Професионалните ангажименти през този месец ще са повече от обикновено. Може да се дължи на факта, че има празници и работният период е по-къс, а може да е и по други причини. Мобилизирайте се и се постарайте да сте максимално ефективни. Не позволявайте на околните да ви разсейват и да отвличат вниманието ви с незначителни занимания и още по-малко с клюки.

Разпределяйте свободното време между приятелите, хобито и любимия човек. Нито една от групите не бива да се почувства лишена от вас. Единственият компромис, който може да се наложи и би било желателно да направите е вместо с любимите занимания да се заемете със самоусъвършенстването и повишаване на познанията си.
 
Близнаци

Емоциите ще са много и разнообразни през този месец, но от вас се иска да не губите представа за реалността. Ще успеете да довършите изостаналите задачи или такива, които по някаква причина сте стопирали. Ще стабилизирате и личните отношения, а много е вероятно да възстановите стара делова връзка, прекъсната неизвестно защо.

Бъдете старателни, последователни и не пропускайте възможността да усвоявате нова информация. Ще има публични дискусии, на които ще покажете на какво сте способни.

>> Любовен хороскоп за септември 2018 <<
 
Рак

Много е важно през този месец да не прекалявате с нищо. Дозирайте работата, почивката, храната, емоциите. Преценявайте силите си и в дните, в които сте ангажирани повече интелектуално, изразходвайте свободното време за спорт или друг вид физически занимания. Когато пък се чувствате изморени физически, осигурявайте си часове за отмора с хубав филм или книга в ръка.

Създавайки баланс, по този начин ще си осигурите емоционална стабилност и хармонични лични отношения. Използвайте въображението си, занимавайте се с нещо непознато, посетете местата, за които само сте чували, излезте от рамките на рутината. С изненада ще установите, че тези уж незначителни промени са се отразили положително на здравето ви.
 
Лъв

Повечето ви занимания ще са свързани с фиксиран финансов резултат. Бъдете изключително предпазливи и наблюдателни през този месец. Обсъждайте важните теми само с хора, на които имате безпрекословно доверие и никога не са ви подвеждали. Не е изключено да се опитат да се възползват от вас или да ви измамят, така че проверявайте подробно документите, които ще се наложи да подписвате.

Не бързайте и не позволявайте на никой да ви пришпорва. Равномерното темпо на работа ще ви предпази от грешки, ще ви даде възможност да съхраните психиката и да използвате силите си пълноценно. Личните отношения ще са спокойни, ако не прекалявате с претенциите.

>> Женски хороскоп за септември 2018 <<

 

Коментирай