Свободно време

Месечен хороскоп за септември 2018

За Везните месецът ще е спокоен

03.09.2018г. / 13 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock



 Дева

Бъдете готови за изненади в предстоящия месец, като при това не всички ще са от най-приятните. Наблюдавайте поведението на колегите си. Не е изключено точно човек, на когото сте помагали, въвели сте в работата и в който сте вложили много ресурс да се опита да ви „подложи динена кора“. Запазете спокойствие и реагирайте на провокацията с мълчание. Само така ще се измъкнете незабелязано от неприятната ситуация.

Що се отнася до свободното време и личните отношения, то и там ситуацията няма да е от най-гладките. Не се разочаровайте, ако близките или любимия човек не възприемат всичките ви идеи с ентусиазъм. Може би ще е добре от време на време да им давате инициативата като възможност да се почувстват значими.
 
Везни

Не се очакват стресови ситуации през този месец. На моменти работата ви може да е малко повече от обикновено, но за да си нямате неприятности, уточнявайте предварително изискванията за крайния резултат и сроковете, които ви поставят. Достатъчно е да сте внимателни и последователни, за да се справите по обичайния си начин, а именно отлично.

>> Тъмната страна на Везните <<

Романтичните отношения ще са източник на свежи емоции. Ще се случи нещо ново, непредвидено, но зареждащо с оптимизъм. Ако от доста време искате да се запознаете или сближите с някого, ще успеете да постигнете целта си. Ако пък сте във връзка и усещате, че от известно време отношенията ви не са достатъчно жарки, ще можете да организирате кратко приключение, с което ще повишите градусите на страстта.
 
Скорпион

Ще ви е малко трудно да се ориентирате в изпълнението на занимания, с които до момента не сте се сблъсквали. Следвайте логиката и търсете информация, при това от достоверни източници. Ако се налага, обърнете се за консултация и към държавните институции, за да уточните задължителните процедури. Не се отказвайте, напротив, бъдете доволни от натрупания опит.

Напрежението ще се отрази негативно на настроението ви и на моменти може да сте твърде раздразнителни. Споделяйте съмненията с близките си - точно те са хората, които ще ви окуражат и подскажат полезни идеи. Не се лишавайте от почивка, независимо колко много е работата ви и какви приходи очаквате да получите от нея.

>> Зодии, които имат силна любов със Скорпиона <<
 
Стрелец

Тонусът ви ще е стабилен през целия месец. Контактите ще са интензивни и неформалните ще заемат по-голямата част от времето ви. Приятелите ще ви атакуват с интересни предложения, на които ще е трудно да откажете. Само бъдете внимателни с екстремните спортове и други рискови експерименти, може да се травмирате неприятно.

Работата няма да ви затрудни, независимо колко е и в какви срокове ви я възлагат. Напротив, тъй като ще сте почти винаги в добро настроение, околните с радост ще ви предлагат помощта си. Най-вероятно ще получите и допълнителни финансови постъпления, с които ще имате възможност да се отблагодарите на онези, които са ви съдействали.

>> Тъмната страна на Стрелеца <<
 
Козирог

Ще има от какво да сте доволни през този месец. Работоспособността ви е висока, ще реализирате всичките си замисли. Както вие, така и резултатите ви ще добият популярност, но не губете реална представа за позициите си и не се възгордявайте. Наблюдавайте внимателно обстановката и събитията. Вероятно ще имате възможност да се отървете от присъствието на колега, който създава хаос и неприятен климат в колектива.

Личните отношения също ще са хармонични. Ще имате възможност да се забавлявате както в шумни, така и в камерни компании и да се радвате на прекрасни минути в присъствието на предпочитани от вас личности. Не се натоварвайте с непосилни задачи само, за да угодите на някого.
 
Водолей

Преценете физическото и психическото си състояние преди да се захванете за нещо важно и трудоемко. Настроението ви доста често ще е променливо и нестабилно. При такива условия е възможно да допуснете грешки, които след време ще е трудно или невъзможно да коригирате. А дори и да успеете, ще се отразят зле на авторитета ви. Занимавайте се с рутинни задачи, когато сте неспокойни и търсете оригинални решения, когато изпитвате удоволствие от работата.

Преценявайте много внимателно решенията, свързани с някаква промяна. Ако промяната ще засегне личния ви живот, не пропускайте да я обсъдите със семейството. Финансовото ви състояние ще е стабилно, ако подхождате към приходите си отговорно.
 
Риби

Единственото и достатъчно условие да се справите със задачите, които си поставяте, е да си осигурите душевно спокойствие. Не се разстройвайте, ако установите, че сте неподготвени за някои дейности. Няма как винаги да знаете всичко. Вместо да си губите времето в самообвинения, потърсете по-опитни колеги, с които бихте могли да се консултирате. Няма да ви откажат, а и ще създадете полезни връзки, макар и във виртуалното пространство.

Затрудненията ви ще са по-скоро на битово ниво. Не се сърдете на близките, ако ви критикуват, че се справяте лошо с домашните задължения. Помолете ги да свършат работата вместо вас и ги компенсирайте с някаква приятна изненада.
 

Коментирай