Свободно време

Тест: Коя черта на характера ви привлича най-силно мъжете?

Разберете повече за себе си

24.06.2019г. / 11 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Самочувствието е нещо, което изграждаме с годините. Имате ли самочувствие на харесвана жена? Дори и скромността да надделява във вас, със сигурност има черти на характера, с които привличате вниманието на мъжете.

Коя е доминиращата, разберете като решите този бърз тест. Погледнете картината. Първото нещо, което забележите в нея, разкрива с какво най-силно правите впечатление. 

Коне

Ако първото нещо, което сте забелязали на картината са двата коня, то това, с което привличате най-много вниманието на противоположния пол е вашият свободен дух. Може би той се дължи на вашата сигурност, която се опитвате да си осигурите чрез добре платена работа.

Въпреки това, когато мъж прекара известно време в компанията ви, разбира, че свободата за вас е най-важна и че не може да бъдете ограничавани. Не се колебайте да показвате вашата дива природа, по-често. 

Тест: Изберете си плод и вижте какви любовници сте

Птица

Това, с което правите най-силно впечатление на мъжете е вашата отдаденост към другите. Вие сте приятелски настроени към всички, отзивчиви сте, готови да помогнете. Рядко си позволявате да съдите хората, а критиката ви е градивна.

Свързани статии

Не на последно място, сте добър събеседник и слушател, което ви прави желана компания за господата. 

Женско лице

Вашата най-силна черта е чувството ви за хумор. Интелектът ви позволява да бъдете вълнуваща и интересна за мъжете. Може да отговорите на закачките им с нужната доза интелигентен хумор и точно това ви отличава от всички останали. Колкото и да се опитвате да се скриете от светлините на прожекторите, мястото ви е точно там. Възползвайте се от чара, който носите със себе си. 

Коментирай