Свободно време

Йордан Йовчев влиза във „Фермата“ 4 със специална мисия

Но няма да се състезава за голямата награда

31.08.2018г. / 13 59ч.
Михаела Лазарова
Йордан Йовчев. Снимка: bTV

Йордан Йовчев. Снимка: bTV

Световната спортна звезда Йордан Йовчев ще бъде част от звездния каст в новия сезон на „Фермата“, който стартира следващия петък, 7 септември от 20 ч. по bTV. Най-успешният български гимнастик влиза в най-позитивното риалити шоу като участник със специален статут и мисия, за да вдъхнови останалите фермери със своите  постижения, характер и оптимизъм.

Изпълнителните продуценти Иван и Андрей отправят покана към Йордан Йовчев заради огромните му постижения и у нас, и в чужбина, което е пряко свързано с концепцията на сезона „Съединение“.

„Поканихме Йордан Йовчев не само защото той е една от най-големите световни звезди в спорта, но и защото е ярък пример за българин, който въпреки че е работил по света, винаги е избрал да се състезава под българския флаг, а е имал възможността да си осигури перфектните условия за спортна кариера, състезавайки се за друга страна“, допълва Андрей Арнаудов.

45-годишният  Йовчев ще изпълнява както функцията на ментор и символичен „рефер“ между двете групи участници – българите, решили да градят живота си в чужбина, и тези, избрали да останат в родината си, така и ще бъде техен „вдъхновител“ и пример за сила на духа и тялото и родолюбие.

„Аз като българин винаги съм искал да се чувствам добре, да вдигам знамето и да показвам, че ние, хората от България, наистина сме стойностни и можем, ако наистина искаме“, споделя спортната легенда.

В четвърти сезон на риалити формата, Йовчев ще се присъедини към останалите трима известни участници в шоуто – музиканта Дидо от Д2, шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова и бизнесмена и треньор Ивайло Караньотов, ще се труди рамо до рамо с останалите, но за разлика от тях няма да се състезава за голямата награда от 100 000 лева.

Неговият статут на вдъхновител и ментор ще му даде правото да разпределя задачите, да дава имунитет от ратайство на двама състезатели и лично го защитава от участие в дуелите за оцеляване. Той самият признава, че иска да помогне на останалите играчи да дадат най-доброто от себе си, което да приближи всеки до реализирането на неговата индивидуална кауза.

„Приех участието в четвъртия сезон на „Фермата“, защото е едно ново предизвикателство за мен. Имам положително чувство, че ще се справя добре и има какво специално да дам на участниците. Мисля, че мога да помогна те да разгърнат потенциала си или да ги напътствам така, че те наистина да се справят по най-добрия възможен начин“, коментира Йовчев.

Снимка:  bTV

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Доочолу и Чоочолу ( преди 5 години )
Пак и ще ос.рете поляните над Боснек? Пак ли ще разкаляте улиците, основно Живата Вода и после ще избягате от отговорност за почистване на ***, праха и калта в това последно оцеляло спокойно кътче природа до София? Пак ли ще оставите местните да оправят асфалта, бордюрите и изровените коловози със собствен труд?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар