Свободно време

Седмичен хороскоп за 10 – 16 септември 2018

Стабилност за Телците

10.09.2018г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Втората седмица на септември ще бъде интересна и вълнуваща. Няма да липсват любовни емоции. Някои представители на зодиака ще се радват на успехи в работата, докато други на парични постъпления. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

Условието за напредък е да сте инициативни. Обмисляйте задълбочено ходовете си и бъдете готови за нестандартни решения. Ще постигнете целите си, ако не чакате резултатите да ви дойдат наготово. Където не става с дипломация, опитайте с хитрост, но не „нагазвайте в чужди води“.

Не са изключени конфликтни моменти в семейството, предизвикани от вечната ви заетост. Близките ви имат нужда от вас и трябва да се радвате, че е така. Много малко е нужно, за да успокоите обстановката, така че постарайте се.

Телец

Мотото ви за тази седмица е „стабилност“ и то навсякъде. Ще имате възможност да стабилизирате позициите си поне в три направления: на работното място, в отношенията с любимия човек и сред приятелите. Знаете какво ви е нужно и знаете как да го постигнете. Търпението ви е пословично и няма да ви подведе, но с издръжливостта си не бива да злоупотребявате.

Проявете лоялност към приятелите, искреност към брачния партньор и търпимост към колегите. Ще ви окажат съдействие, когато е необходимо, но като цяло трябва да сте самостоятелни.

Близнаци

Не разсейвайте мислите си към далечното бъдеще, а подреждайте задачите тук и сега. Опитвате се да разпределите силите си на няколко фронта, но накрая може да се окаже, че „гоните вятъра“.

Концентрирайте се върху реалното, обозримото и в съчетание с ресурсите си. Понеже много обичате да правите комбинации, ще имате възможност да съчетаете актуалните си задачи, с недовършени, но взаимосвързани.

Придържайте се към една много удобна зависимост: ако денят ви е бил напрегнат, осигурете си пасивна почивка, ако имате намерение в свободното време да се забавлявате до изнемога, то на работното място го карайте по-спокойно.

Рак

Ако имате желание да реализирате някаква промяна, да направите нещо ново, първо си изяснете защо не ви харесва старото или какво точно трябва да промените. Така ще реализирате замислите си с много по-малко ресурси, ще намерите възможност за подходящи комбинации. Преди да се захванете анализирайте детайлите от различни гледни точки и координирайте мнението си с това на всички, които би засегнала промяната.

За прилагане на новите идеи може би ще ви трябват и нови знания. Не е изключено да се натъкнете на затруднения, но пък след като получите желаните резултати ще сте променили качеството си на живот.

Коментирай