Свободно време

Седмичен хороскоп за 10 – 16 септември 2018

Стабилност за Телците

10.09.2018г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Стрелец

Ще се убедите в собствените си възможности. Предстои не особено динамичен, но доста пълноценен период. Ще се случат промени, свързани с отношенията ви. Физическото ви състояние ще е безупречно, но емоционалното не чак толкова. Някои събития може да ви „извадят извън кожата“. Опитайте се поне да контролирате изказванията си, така ще си спестите конфликти и ще си изработите правилна тактика.

Ще имате възможност да оставите в миналото неща (или отношения), които отдавна са ви омръзнали и да се заемете с нещо ново и далеч по-перспективно. Предизвикателствата не ви плашат, така че може да започнете и от нулата.

Козирог

Напрежението леко ще се покачи. Ще сте доста ангажирани, но не заетостта ще е източник на отрицателни емоции, а нечий опит да омаловажи постиженията ви. Въздържайте се от спонтанни реакции, които биха подсказали намеренията ви. Правилната тактика е да заложите на „задкулисни“ действия и да потърсите слабото място на онзи, който търси вашите пропуски. Звучи коварно, но може да се окаже единствената еквивалентна реакция.

Разчитайте на интуицията си. Ще ви подскаже как да се справите с провокацията без да навредите никому. Ако запознаете екипа с подробностите ще потвърдите неутралитета си.

Тъмната страна на Водолея

Водолей

Непредвидено парично постъпление още в началото на седмицата ще ви зарадва. Ще ви е „добре дошло“ и ще ви ентусиазира да стартирате идея, която обмисляте от известно време. Ако разполагате с достатъчно ресурси и не се налага да използвате точно този приход може да си позволите експеримента. Ще разчупи монотонността от рутинната работа. Дори да не го довършите ще сте наясно къде са пропуските и колко ви остава до крайната цел.

Освен това някой, на чието мнение държите и за вас е безспорен авторитет, ще оцени високо усилията ви. Доброто настроение ще се отрази позитивно на личните отношения. Полемиките с членовете на семейството ще са далеч по-малко и като правило ще завършват с някаква закачка.

Риби

Част от задачите, с които предстои да се справите през тази седмица ще ви затруднят. И то не защото нямате идея каква е крайната цел, а защото не разполагате с достатъчно ресурси и ще се налага да заложите на „подръчни материали“. Не си губете времето да „откривате топлата вода“, потърсете информация за приложени към момента практики. Със сигурност ще откриете нещо, което да ви е от полза.

Оттам нататък, възстановявайки психическата си стабилност, ще преборите апатията и всичко ще се случва без особени усилия. Вероятно ще получите и неголямо финансово постъпление, с което бихте могли да организирате кратко семейно пътешествие.

Коментирай