Марс вече не е в ретроградна позиция, а това не е никак малко, особено когато става въпрос за любов и секс. Очакват ни вълнения, равносметки, раздели, надграждане на взаимоотношенията. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Интересна ще бъде седмицата за представителите на зодия Овен, благодарение на тяхната управляваща планета Марс. Тя ще се премести във вашия сектор на приятелствата. Ако сте необвързани, ще имате възможността да създадете нови и интересни контакти. Бъдете отворени към нови възможности. Обвързаните Овни ще имат някаква промяна във финансите, но също така ще преразгледат по някакъв начин и връзката си.

Телец

Тази седмица очаквайте някакъв завой в любовния ви живот. Уран, планетата на внезапната промяна, все още се движи през знака ви и ви води по пътеки, за които никога не сте знаели, че съществуват. Всичко се променя с бързи темпове, включително и любовта. Може би има нови възможности, но за някои от вас единственият начин да стигнете дотам е да се измъкнете от съществуващите отношения, ако са застояли. Венера ще се противопостави на Уран и нещо ще се промени.

Седмичен хороскоп за 10 – 16 септември 2018

Близнаци

Близнаците ги очаква романтика на работното място и със сигурност ще искат да не афишират взаимоотношенията си по ред причини. Така или иначе тази седмица няма да скучаете. Ако не успеете да запазите в тайна взаимоотношенията си, това може да доведе до нестабилност, но ще е само временно явление.

Рак

Определени събития ще се случат на представителите на тази зодия. Въпреки че сте традиционалисти, особено в любовта, тази седмица ще бъдете изкушени. Това може да е неприлично предложение, което дори може да бъде отправено към вас на парти. Ако сте необвързани, може да се почувствате привлечени от някого, който да ви напомня за „50 нюанса сиво“. Вярвате или не, всичко е възможно!