Свободно време

Пълен дневен хороскоп за 20 септември

Астрологична прогноза за 20 септември

20.09.2018г. / 06 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В четвъртък ще е важно да обърнем внимание на контактите, гъвкавостта ни към събитията и здравето. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп. 

Овен

По-млад роднина има проблем, за решаването на който ще се наложи да се намесите. Вероятно ще ви хрумне идея за някаква промяна, но преди да се ориентирате към експерименти, преценете обективно ефекта от тях.

Телец

Съобщение за успех на приятел или близък роднина ще ви мотивира да се справите с професионална задача, която ви затруднява. Ще ви е много по-лесно, ако следвате точна програма. За лично удовлетворение може да се самонаградите с нещо любимо, храна или развлечение.

Близнаци

Тактиката ви днес трябва да е „без резки движения“. Въздържайте се от необмислени решения, вслушвайте се в мнението на членовете от екипа си. Може да са сдържани, но ще са достатъчно обективни.

Промени, които трябва да направите през вашите 30

Рак

Ще имате възможност да блеснете със знанията и ерудицията си. Опитайте се да разчупите ограниченията. Не се страхувайте да участвате в разискването на непознати теми. Може да не изразите мнение, но ще усвоите информация.

Лъв

Бъдете готови да реагирате гъвкаво при диалози с нови делови партньори. Може да се наложи да сте по-сдържани, но по-дипломатични и да заложите на слабите им места. Използвайте личния си чар. Ще постигнете каквото сте си намислили, макар и не веднага.

Дева

Не е изключено да сте леко отпаднали, неуверени, да прехвърляте вниманието си от една тема на друга затруднително. Преценете причините. Ако е недоспиване, преумора или липса на самочувствие значи просто трябва да си осигурите лично време. Ако ви е необяснимо може би трябва да се консултирате с лекаря си.

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Везни?

Везни

Непредвидено ще ви натоварят с допълнителни задължения. Първоначално може да ви подейства като студен душ, но размисляйки ще установите, че сте в състояние да се справите и ще го направите. Резултатът ще е окуражителен.

Скорпион

Старателно подреждайки обстановката около себе си ще намерите предмет или документ, който мислите, че сте загубили. Събитието толкова много ще ви зарадва, че може да забравите да спазвате мерките за безопасност при работа. Лоша идея, тъй като може да се нараните.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Стрелец

Каквото и да сте решили за днес ще се наложи да се откажете. Обстоятелствата ще са благоприятни за реализиране на съкровено ваше желание, но всичко ще се случва толкова бързо, че ще ви е трудно да повярвате. Ако реагирате гъвкаво ще „подредите пъзела“.

Козирог

Едва ли ще поставите днешния ден в групата на най-спокойните и най-успешните. Някой ще се опита да навреди на позициите или социалното ви положение използвайки „непозволени“ методи. Излишно е да губите време за опровержения, ако става дума за клюка. Фактите сами по себе си ще ви защитят.

Водолей

Може да ви се стори, че обстоятелствата са на ваша страна и точно сега ще можете да придвижите напред печеливш, според вижданията ви, проект. Не започвайте изобщо. Изневиделица ще изскочат скрити пречки, с които ще е трудно да се справите.

Риби

Магнетични сте и привлекателни. Възможността за нова романтична връзка не е за пренебрегване. Обаче, трябва да решите каква е целта ви, любовен роман или лов на поредния трофей. Защото ефектът ще е категорично различен.

Коментирай