Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 – 30 септември 2018

Конфликти за Близнаците

25.09.2018г. / 14 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на септември ще бъде интересна и динамична. Какво ви очаква според зодията, вижте в астрологичната прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза и е желателно да не пропускате възможностите, които ви се предоставят. Вероятно ще ви предложат някаква допълнителна работа, макар и за кратко, доходите от която ще попълнят семейния бюджет точно навреме. Темпото ще е по-интензивно от нормалното, но в края на периода ще се убедите, че е имало защо.

Ако продължите със същото старание и приходите ще продължат да постъпват в банковата ви сметка. Тогава идеята за семейно пътуване извън страната или друго забавление, свързано с по-високи разходи съвсем няма да е така химерична, както до момента.

Телец

Интересен ще е предстоящият период. Ще имате възможност за професионален напредък, благодарение на намесата на влиятелна личност. Някой ще забележи и високо ще оцени работата и постиженията ви, ще постави допълнителни изисквания и няма да имате абсолютно никакво време за странични дейности, дори в частност за близките си.

Хубавото е, че точно в този момент любимият човек няма да е наоколо. Ще се наложи да пътува или да се занимава със своите роднини, което ще ви спести неприятни разговори и обвинения. Като цяло ще сте натоварени с повече отговорности от обикновено, но пък и ще разширите сферата си на влияние.

Любовен хороскоп за 24 – 30 септември 2018

Близнаци

Може да изглежда странно, но през тази седмица най-значителното събитие ще е разправия, и то доста остра, с приятел от детството, човек с когото се познавате от години. Причината ще е несъгласие или неодобрение от страна на приятеля ви на друга личност, с която сте или желаете да бъдете в романтични отношения. Може да се стигне до взаимни обвинения и крайни решения, за които по-късно да съжалявате.

За ваш късмет, в спора ще се намеси трети човек, когото и двете страни познават и чието мнение дълбоко уважавате. Ще ви представи ситуацията от съвсем различна гледна точка и в крайна сметка ще разберете колко не сте прави. И понеже всичко е добре, когато завършва добре, дружбата ви ще се запази такава, каквато до момента е била.

Рак

Емоциите ще са противоречиви. На работното място, за съжаление, в по-голямата си част ще са отрицателни. Някой ще се опитва да ви пречи, да ви провокира, да разклати позициите и да затруднява работата ви. Постарайте се да овладеете възмущението си и да реагирате разумно. Изчакайте спокойно подходящия момент и дайте гласност на ситуацията. Вие ще спечелите привърженици, а опонентът ви ще спечели критики от шефа.

У дома, обаче, емоциите ще са положителни. Отношенията с по-млади и по-възрастни роднини (деца, родители) ще са хармонични. Любимият човек ще ви изненада приятно с жест или идея за развлечение. Наслаждавайте се на дребните радости.

Коментирай