Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 – 30 септември 2018

Конфликти за Близнаците

25.09.2018г. / 14 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще ви хрумнат куп нови идеи и както винаги в подобна ситуация, ще започнете да кроите планове за далечното бъдеще. Каквото и да мислите обаче, задължително трябва да преценявате обективно ресурсите, с които разполагате. Няма начин да се занимавате с няколко неща успоредно, затова задължително подредете задачите не по важност, а по възможност за реализация. Не е желателно да влагате допълнителни финансови инвестиции.

Не си представяйте, че всичко ще върви „по мед и масло“. Бъдете готови за различни по вид и характер затруднения, повечето от които ще са свързани с документация и законови ограничения. Помислете кой от приятелите ви има необходимите познания и би могъл да ви съдейства. Действайте с равномерно темпо.

Дева

Каквото и да се случи през тази седмица няма да е във ваша вреда. На работното място събитията ще са в рамките на предположенията ви, но понеже не всички от екипа ще са в наличност ще се наложи да поемете допълнителни задължения. Направете го с усмивка, в края на седмицата шефът недвусмислено ще ви покаже колко много цени постигнатите резултати.

Личните отношения ще са изключително нежни, независимо дали сте във връзка или не. Обвързаните ще имат възможността да се убедят в искрените чувства на любимия човек, а „соловите играчи“ ще бъдат обект на настоятелни любовни атаки и упорити ухажвания.

4 зодии, които са лоялни в любовта

Везни

Запомнящите се преживявания през тази седмица ще са свързани с близките, семейството и личните контакти. Онези от вас, които от доста дълго са си набелязали обект на романтичен интерес ще имат възможност най-после да осъществят близост и да получат взаимност. В началото може би ще е леко хаотично и неопределено, но постепенно ще установите, че имате общи интереси и нещата ще се подредят по предпочитания от вас начин.

Семейните представители на вашия зодиакален знак ще преживеят радостни мигове, свързани с децата или по-млади роднини. Те ще постигнат сериозни успехи на спортно състезание, конкурс или друга публична изява, което не само ще ви възхити, но и ще ви сплоти.

Скорпион

Във ваша полза е да се съобразявате със събитията, макар че не всички ще ви допаднат. Възможно е да изникне някакъв непредвиден проблем на работното място, който да ви принуди да преустановите работата си по текущ проект. Няма да е приятно, но за щастие, в крайна сметка няма да е фатално. Финансовото ви състояние е стабилно, обаче не се надявайте на допълнителни постъпления.

Енергетиката ви е леко нестабилна и не е желателно да се преуморявате. Не смесвайте деловите с личните отношения. Идеята да обсъждате важни въпроси в неформална обстановка точно в този момент не е от най-блестящите. Оформяйте всичките си уговорки писмено, скоро ще разберете, че не е въпрос само на формалност.

Коментирай