Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 – 30 септември 2018

Конфликти за Близнаците

25.09.2018г. / 14 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Когато уреждате лични въпроси може да си позволите да действате импулсивно. Особено ако става дума за романтична връзка и търсите подходящ начин да докажете чувствата си, то бъдете максимално открити, максимално положителни и максимално дружелюбни. Обектът на предпочитанията ви ще се убеди в искреността на твърденията ви, което няма как да не е обещаващо.

Към деловите и професионални теми подхождайте прагматично, сдържано и разумно. Не се увличайте по утопични предложения и обещания за бързи приходи. Помислете дали източникът на офертата наистина е забогатял или само ви убеждава, че е така.

Козирог

Не е изключено целите ви през тази седмица да се окажат малко разнопосочни и противоречиви. Първоначално прегледайте служебните си задачи и преценете колко време ще ви отнемат. Преценете също така доколко са важни публичните ви изяви и как би следвало да се подготвите за тях. Не пренебрегвайте външния си вид.

След това помислете за здравето си. С настъпването на есента е добра идея да промените начина си на хранене, да се погрижите за спортната си форма, да намалите наднорменото тегло, ако сте с такова. Ще ви се получи лесно, защото сезонът дава възможност за комбинирано и разнообразно хранене.

Изберете си планина и вижте какво се крие зад нея

Водолей

Контактите ще са интензивни и то не само по телефона или виртуално, а и лично. Не е изключено да ви поканят за публична изява извън населеното място, където живеете и да посетите обществена или лична сграда, която ще ви впечатли с интериора и екстериора си. Мисълта да приложите видяното у дома ще започне упорито да ви преследва. Даже ще се сетите и как да осъществите идеята си.

Преди да се захванете с каквито и да било промени е желателно да ги обсъдите с близките си. Заредете се с търпение, защото първоначално може да ви разочароват, реагирайки негативно, дори враждебно. Преди всичко си дайте сметка за финансите, с които разполагате и за разходите, които ще се наложи да направите. След това аргументите ви ще са доста по-убедителни.

Риби

Като по чудо ще сбъднете някаква своя детска мечта. Дали ще летите със самолет, ще скачате с бънджи или ще яздите красив жребец не се знае, но ще бъде вълнуващо. Ще се случи благодарение на нечия намеса и съдействие, ще е внезапно и ще се загнезди дълбоко в спомените ви. Не забравяйте да благодарите и не очаквайте вълшебството да продължи вечно. Приемете го като един прекрасен епизод, насладете се и се настройте психически, че всяко нещо има начало и край.

Ако сте обвързани дайте възможност на половинката си да участва в приключението заедно с вас. За необвързаните събитието ще е свързано и с лек флирт. Бъдете откровени и заявете желанието си за продължаване или прекратяване на връзката без увъртания. Така ще си спестите страха от неизвестното.

Коментирай