Свободно време

Пълен дневен хороскоп за 26 септември

Астрологична прогноза за 26 септември

26.09.2018г. / 06 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В сряда ще трябва да бъдем внимателни в делата. Не бива да бързаме или да се опитваме да манипулираме околните. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Общителност и активна позиция, това е рецептата за днес. Търсете начин да вложите творчество дори в обичайните занимания. Приемайте затрудненията с чувство за хумор и ще запазите душевното си равновесие.

Телец

За да се възползвате максимално от случващото се днес са ви необходими изобретателност и гъвкавост. За някои ситуации в първия момент може да ви се стори, че сте в „задънена улица“, но не е така. Просто наблюдавайте реакцията на околните и ще се сетите за правилния ход.

Близнаци

С всичко, което е важно ще се справите, част от второстепенните задачи може да отложите. Идеите ви са оригинални и ще спечелите привърженици. Единствената ви грешка би била да се опитвате да манипулирате околните.

Седмичен хороскоп за 24 – 30 септември 2018

Рак

Вярвайте във възможностите си и се съсредоточете максимално върху непознатите елементи от работата си. Въздържайте се от каквито и да било критики, коментари и забележки, които биха отблъснали околните. В края на деня не е изключено да получите малки парични постъпления.

Лъв

Труден, но динамичен и интересен ден. Енергийният ви заряд е достатъчен, за да свършите набелязаната работа, така че не се отказвайте. Ще има някаква промяна, която е свързана с документи.

Дева

Не си поставяйте твърде амбициозни цели, избягвайте проявите на щедрост, предизвикана на сантиментална основа. Отстоявайте интересите си и подхождайте към рутинните задачи прагматично. Споделете опита си с колеги, които са затруднени. Ще стабилизирате позициите си.

Кои зодии трябва да избягвате, когато търсите любов?

Везни

Ако нещо не ви се получава от първия път, сменете подхода. Ще имате възможност да блеснете със знанията и ерудицията си, но не се възгордявайте от постигнатите успехи. Разпределяйте времето и силите си равномерно.

Скорпион

Ако се захващате с нещо важно осигурете си подкрепа и действайте без да бързате. Що се отнася до стандартните ви задачи с тях ще се справите „със завързани очи“. Не бъдете прекалено взискателни към близките си, дайте им възможност за самостоятелни решения.

Стрелец

Напрегнат ден, но с добри резултати. Възможни са недоразумения на работното място, известна припряност в работата, недостатъчно време за почивка, но като цяло действията ще оправдаят очакванията ви. Ще ви хрумнат оригинални варианти за справяне с финансов проблем.

7 вида отношения между зодиите

Козирог

Преди да се ориентирате към сериозните занимания е желателно да подредите документите, да прегледате електронната си поща и да си направите примерен график. Ще се наложи да осъществите кратко служебно пътуване и няма да спазите графика, но поне ще сте наясно какво точно отлагате за следващия ден.

Водолей

Ще са ви нужни надеждни партньори за дългосрочна задача и от вас зависи да си ги осигурите. Предстоят срещи с непознати или отскоро познати личности. Бъдете учтиви, търпеливи и умерено подробни в обясненията си. Въздържайте се от щедри обещания.

20 отличителни черти на зодия Риби

Риби

Със сигурност можете да се справите с всичко самостоятелно, но ако ви предложат помощ не отказвайте. Ще бъде добър повод да се опознаете по-отблизо с нов колега. По добро стечение на обстоятелствата ще отхвърлите финансов проблем, който ви тревожи.

Коментирай