Свободно време

Как Джена Джеймисън свали 27 килограма

Трансформацията на една майка на три деца

30.09.2018г. / 10 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram jennacantlose

Снимка: instagram jennacantlose

Това е 44-годишната Джена Джеймисън. Майка на три деца и бивша порноактриса. Джена има над 300 хиляди последователи в Instagram, а това, с което привлича вниманието към себе си е нейната трансформация.

От предишна връзка блондинката има близнаци, а миналата година ражда третото си дете. За последните три години тя успява да свали над 27 килограма. Бившата порноактриса споделя, че е имала съмнение за това дали ще може да влезе отново във форма.

Въпреки това, предприема стъпки към подобряване на външността си, като междувременно споделя и снимки.

Джена постига този ефект, следвайки кетонна диета, която е базирана на консумацията на протеини, полезни мазнини и по-малко количество въглехидрати. Освен това, тя не консумира захар. Сред храните, които яде са печено месо, яйца, свежи зеленчуци, нахут, авокадо, кокосово масло, стевия.

Свързани статии

Наскоро тя сподели и снимка, към която добави следния коментар „Опитах краката ми да изглеждат максимално добре на тази снимка, но всички може да видите увисналата кожа.“.

За да стегне отпусната кожа, тя редовно се отдава на йога. Споделя, че промяната в режима ѝ я кара да се чувства по-здрава.

Повече снимки от трансформацията ѝ може да видите в галерията ни.

Снимка: instagram jennacantlose

Коментирай