Свободно време

Отличиха Investor.bg и Bulgaria ON AIR за журналистически принос

Bloomberg TV Bulgaria също бе наградена за принос в развитието на фасилити мениджмънта в България

28.09.2018г. / 14 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: Investor.bg

Снимка: Investor.bg

Специални отличия за журналистически принос в развитието на фасилити мениджмънт индустрията в страната спечелиха водещата политематична телевизия Bulgaria ON AIR, специализираната бизнес телевизия Bloomberg TV Bulgaria и сайтът за финансова информация Investor.bg. Трите медии, които са част от Investor Media Group, бяха удостоени с почетните грамоти по случай 10-тата годишнина на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА). Отличията бяха приети на 27 септември от главния редактор на Investor.bg – Бойчо Попов.

Речи по време на юбилейното тържество изнесоха председателят на асоциацията Иван Велков, както и Горан Миланов, зам.-председател на Европейската браншова асоциация. Почетни награди бяха връчени и на всички председатели на БГФМА от основаването ѝ досега.

Благодарение на богатото си портфолио и качествения медиен продукт, който предоставя, Investor Media Group се утвърди като най-предпочитан източник на новини в сферата на икономиката и финансите у нас. Наградите за журналистически принос, с които бяха отличени Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV Bulgaria и Investor.bg, са важно признание и поредното доказателство, че Investor Media Group не само предоставя обективна и стойностна информация на аудиторията, но и допринася за развитието на бизнеса и общността в България.

Коментирай
Здраве и красота