Свободно време

Дневен хороскоп за 11 октомври

Скорпионите да се пазят от конфликти

11.10.2018г. / 07 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В четвъртък няма да липсва напрежение. Важно е да действаме с умерено темпо и да премисляме добре нещата. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Ще получите неголяма парична сума или предметен подарък, който ще ви зарадва. Случайно ще присъствате на професионална среща, където ще можете да разговаряте с високопоставена личност. Изразявайте се максимално ясно. Ако представите концепциите си убедително, ще получите очакваната подкрепа.

Телец

През по-голямата част от днешния ви ден ще се налага да се занимавате с чужди проблеми. Повече от един човек ще има нужда от съдействието ви и няма да е много лесно да разпределите времето си. Независимо от всичко не е желателно да отлагате важните си задачи.

Близнаци

Днес нещата ви няма да се получават много лесно. На моменти ще се съмнявате в себе си, на моменти в останалите участници в общата работа. Намалете леко темпото и анализирайте действията си, за да се убедите, че тактиката ви е правилна.

Женски хороскоп за октомври 2018

Рак

Привлекателни сте и ще се радвате на изключително внимание от страна на околните. Ако имате желание за нова романтична връзка е напълно вероятно да започнете такава. Ако пък не, бихте могли да насочите вниманието си към уговаряне на важни условия по сделки.

Лъв

Прегледайте още веднъж краткосрочните си проекти. Прегледайте и финансовите си ресурси. Ако очаквате парични постъпления за предишни дейности най-вероятно няма да ги получите днес, така че подхождайте към ежедневните разходи икономично.

Дева

Липсата на предмет или документ ще ви обезпокои. Опитвайки се да създадете ред и да намерите липсващото всъщност ще направите нещо много по-добро. Ще успеете да подредите и мислите си. След това ще имате абсолютно ясна схема на работа.

Астроманикюр за всяка зодия

Везни

Намалете темпото и не бъдете прекалено „сигнални“. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-добре. На вас може да ви се струва, че идеите ви са удивителни, но мнението на околните ще се окаже доста различно.

Скорпион

Имате нужда от „време за себе си“ и е желателно да си го осигурите. Личните, а в частност и колегиалните отношения, са леко конфликтни и трябва да ги анализирате. Ако усетите, че сте раздразнителни, значи трябва да ограничите деловите контакти.

Стрелец

Събитията ще ви подтикнат да пробвате нещо ново. Някаква нова цел ще ви хрумне. Преценете си възможностите преди да вземете окончателно решение. Може да ви хрумне по-подходящ вариант.

Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп

Козирог

В началото на деня може да ви съобщят, че се налага непредвидено плащане, което за вас всъщност е финансова загуба. Дори да го обжалвате разходите ще ви се възстановят доста по-късно. Ситуацията ще е изнервяща, но ако запазите присъствие на духа ще се справите много по-ефективно.

Водолей

Ще чуете новини, свързани с миналото. Първоначално може да ви изненадат и озадачат, но връщайки се назад във времето изведнъж ще започнете да си представяте бъдещето. Дано около вас има някой с по-прагматични представи за действителността, защото може да потънете прекалено дълбоко в собствените си мечти.

Риби

Не се насилвайте излишно. Вслушвайте се в изказванията на околните. Ще научите интересни новини, които могат да бъдат класифицирани и като клюки. Дали ще им повярвате или не си е лично ваш избор.

Коментирай