Свободно време

Дневен хороскоп за 12 октомври

Астрологична прогноза за 12 октомври

12.10.2018г. / 07 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Петък ще бъде интересен ден. Какво ви очаква? Вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Част от работата ви ще е свързана с усвояване на някакви новости във вид на знания или умения. Отделете време и прегледайте колкото може повече информация по въпроса. Ще имате и затруднения, но не бива да се отказвате.

Телец

Не бързайте да правите каквито и да било промени, чийто ефект ще е дългосрочен и няма да подлежи на корекции. Решавайте самостоятелно, всички чужди съвети по-скоро ще ви заблудят и затруднят, вместо да ви помогнат. С краткосрочните задачи няма да имате проблем.

3 зодии, които имат силна любов с Близнаците

Близнаци

Ще се вкарате в сериозни затруднения днес, защото ще се наложи да избирате един от няколко равностойно добри варианта, а за вас такава задача е почти непосилна. Проявете предприемчивост и инициативност, за да се възползвате максимално от благоприятните възможности. Вечерта може да си позволите заслужена почивка.

Рак

Заемете наблюдателна позиция, слушайте и събирайте информация. Не след дълго ще се окаже изключително полезна. Ще се наложи да се справите с професионално затруднение, което със сигурност ще ви ядоса. Първо се успокойте и тогава правете каквото и да било.

Лъв

Ще получите максимално съдействие при реализация на актуалните си задачи. Не е изключено даже да довършите успоредно няколко неща, които не са взаимносвързани. Домашен или битов проблем ще се реши без активното ви участие и ще почувствате облекчение от това, че ви отпада като задача от дневния ред.

Ретроградна Венера в Скорпион

Дева

Спокоен ден, лишен от бурни емоции. Ако не направите така, че сами да навредите на здравето си, не бихте имали повод за оплаквания. Въздържайте се от непредвидени разходи и най-вече от покупки, плод на спонтанен ентусиазъм.

Везни

Тъй като няма да имате съществени лични проблеми и вълнения е много вероятно да се захванете за някаква обществена или благотворителна кауза. И тъй като имате навика да идеализирате обстоятелствата е много вероятно скоро да се разочаровате както от каузата, така и от собственото си решение. Вариантът да разнообразите деня си без да си причините неприятни преживявания е да се отдадете на хобито или на духовни занимания.

С мъжете от тези зодии любовта е трудна

Скорпион

Леко сте неспокойни и доста недоверчиви. Разговорите с непознати може да ви създадат чувство за несигурност и подсъзнателно да започнете да реагирате критично или саркастично. Формулирайте целите си и ако е възможно, ориентирайте се към самостоятелна дейност.

Стрелец

С обичайните задължения ще се справите значително по-бързо от обикновено. Използвайте свободното време само за себе си. Насладете се на тишината или на любимата си книга. Вечерта емоциите ще са по-интензивни, най-вероятно ще сте на парти с приятели.

Козирог

Преживяванията днес ще са свързани с личните отношения. Независимо дали сте семейни или самостоятелни, предстои интересен разговор. В първия случай с брачния партньор, който може да постави нови условия за връзката ви, а във втория с личност, която се опитва да се сближи с вас.

От какъв мъж се нуждае една жена според зодията?

Водолей

Бъдете предпазливи, не е изключено да се опитат да ви въвлекат в чужда битка, където ще получите ролята на „жертвено агне“. Не се вкарвайте в приключения, дори да ви предложат висока цена за участието. Заемете неутрална позиция и измислете убедителна причина за отказ.

Риби

Събитията няма да се развиват според очакванията ви. На моменти ще се натъквате на изненади. Приемете ги спокойно, важен е крайният резултат. Не се отказвайте от първоначалните си планове, ще ги постигнете с дребни корекции.

Коментирай