Свободно време

Как Меган Маркъл почете паметта на Даяна след новината за бременността си

Бременната херцогиня на Съсекс почете красиво паметта на принцесата на народа

16.10.2018г. / 12 16ч.
Мария Дуковска
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Меган Маркъл намери красив начин, по който да почете паметта на покойната принцеса Даяна, майка на нейния съпруг принц Хари. По време на първата си официална поява, след като излезе новината, че херцогинята е бременна, тя избра да носи красиви обеци, принадлежали на Даяна.

Това се случи по време на визитата на Хари и Меган в Сидни, Австралия. Маркъл бе облечена в изчистена бяла рокля без ръкави, а за допълващ аксесоар се е спряла на обеците на принцеса Даяна във формата на пеперуда. Самата Даяна е носила тези обеци по време на свое пътуване до Канада през 1986 г., година след раждането на принц Хари.

>> Как принц Хари почете паметта на Даяна на сватбата си <<

Това не е първият път, в който Меган почита паметта на Даяна. По време на сватбения им прием с принц Хари, Маркъл избра да сложи прочутия пръстен с изумруд, принадлежал на Даяна.

Снимки: Getty Images

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
читателка ( преди 5 години )
Как Меган Маркъл почете паметта на Даяна след новината за бременността йИмате грешка в заглавието. Правилното е ".....новината за бременността СИ".Както сте го написали, излиза че бременната е Даяна"От редакцията:Да речем двусмислица, благодарим, променихме го както казвате. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар