Свободно време

Дневен хороскоп за 18 октомври

Астрологична прогноза за 18 октомври

18.10.2018г. / 07 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Денят ще ни донесе много емоции и предизвикателства. Какво ви очаква, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Интересна новина от роднини ще ви окуражи във връзка с решаването на ваш личен проблем. Добре е да имате информация, но не се окуражавайте твърде много. Анализирайте разликите и търсете стабилни аргументи в конкретната насока.

Телец

Спокоен ден, лишен от екстремни емоции. Изпълнявайте старателно рутинните си задължения. Ако сте доволни от работата си ще е достатъчна награда за труда ви.

Близнаци

Някакво ново занимание може да ви въодушеви и да решите да го превърнете в свое хоби. Помислете дали можете да си позволите това развлечение, изхождайки от финансовото си състояние. Ентусиазмът е едно, а реалността съвсем друго.

7 съвета от София Лорен към жените

Рак

Прекалено сте чувствителни и настроението ви е нестабилно. За сметка на това обаче, много точно можете да определите кой би изтърпял капризите ви и кой не. Имайте предвид, че търпението при всеки човек, дори при онези, които ви обичат е крайна величина.

Лъв

Както е написал Н. Хайтов в едно негово небезизвестно произведение: „… едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш…“. Повтаряйте си го през целия ден и не се заблуждавайте, че ще напреднете само заради уменията си. Трябва ви и препоръка.

Дева

Непривично импулсивни сте и може да кажете нещо необмислено, за което да съжалявате. Избягвайте сериозните разговори, не се нагърбвайте с тежки обещания дори към близките си. От желание да направите добро може да загазите.

Как отделните зодии приемат комплименти?

Везни

Предстои някаква важна среща. Погрижете се за външния си вид, защото ако се почувствате недоволни от себе си ще се почувствате изключително несигурни. Мислете в по-широки мащаби, дреболиите ще ви подтикнат към грешки.

Скорпион

Случайностите, които ще се случат днес ще ви зарадват или най-малкото ще ви заредят с прекрасно настроение. Поредица от изненади ще ви подейства положително. Дали ще научите някаква тайна, дали ще получите интересна информация не е ясно, но крайният резултат е, че ще се чувствате добре.

Стрелец

Удивително, но приятно. Удобен момент, за да прекратите стара свада. Първоначално ще ви изненада поведението на опонента ви, а след това ще се изненадате от собствената си отстъпчивост. И в двата случая резултатът ще е положителен.

Коя ароматна есенна свещ отговаря на зодията ви

Козирог

Малък успех, но окуражаващ ще ознаменува началото на деня ви. Разчитайте на себе си, но не пренебрегвайте предложенията на близките си. Някой ще ви признае предишни ваши постижения.

Водолей

Придържайте се към принципите си и не позволявайте да ви изкушават. Внимавайте какви документи подписвате и не правете компромиси със собствената си съвест. Отделете време за някой от близките си, който има нужда от вас.

Риби

Намалете инициативата и се придържайте към собствения си график. Може и нищо да не правите, но замислената ви физиономия ще създава впечатлението, че сте много замислени и много загрижени. Усмихнете се вместо това и се опитайте да се забавлявате дори и в трудните моменти.

Коментирай
Свободно време