Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 октомври

Динамична седмица

22.10.2018г. / 11 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ще бъде динамична и напрегната. Какво ви очаква според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

Човек от близкото обкръжение ще се опитва да оказва влияние върху решенията ви, най-вероятно за да се възползва от вас. Реагирайте спокойно и действайте самостоятелно. Запазете неутралитет при конфликтни ситуации на работното място. Такива ще има и няма да са резултат от случайни съвпадения, а от нечии умишлени действия.

Бъдете искрени и директни при обсъждане на отношенията и противоречията с любимия човек. В състояние сте да оправите нещата.

Телец

По-голямата част от заниманията ви през тази седмица ще са свързани с нещо непознато. Не започвайте нищо, ако не сте формулирали ясно крайната цел или не разполагате с достатъчно инструкции за предполагаемия резултат. Не надценявайте възможностите си и се погрижете своевременно за нужните ви ресурси.

Ориентирайте усилията към собствената си работа, за да не ви ангажират с чужда. Личните отношения ще са спокойни, ако не атакувате близките си с неоснователни претенции.

Любовен хороскоп за 22 – 28 октомври

Близнаци

Има вероятност да станете жертва на собствените си слабости и грешки през тази седмица. Не позволявайте да ви въвличат в изкушения. Някой е наясно с предпочитанията ви и ще се опита да злоупотреби, след което да навреди на позициите ви.

Не вярвайте на никакви сведения, казани по адрес на приятел. Проверявайте всичко чуто преди да започнете да си изграждате стратегии.

Рак

В професионален план събитията ще са динамични и ще изискват повече усилия от обикновено. Ще се справите много по-лесно, ако не излизате от рамките на добрия тон и се придържате към стриктни колегиални отношения. Всяко отклонение от тази тактика ще промени поведението на колегите и съвсем умишлено може да ви навредят.

Що се отнася до личния живот новостите ще са плод не само на вашето старание, но и на подкрепата на семейството. Ще довършите инициатива, започната преди доста време, която се е налагало в определени моменти да оставяте на заден план. Резултатът ще е напълно удовлетворителен.

Как да използвате силата на рождения ви камък?

Лъв

Не всичко ще ви се получава от първия път и не всичко ще се реализира по начина, по който предполагате. Не драматизирайте, не се оплаквайте и не се отказвайте. Пробвайте различни тактики и търсете причините за несполука в дребните подробности или в обективно въздействие.

Преглеждайте подробно офертите, които получавате. Всички ще са привлекателни, но няма смисъл да бързате. Не се захващайте за първото интригуващо предложение, потърсете отзиви и мнения в по-широк мащаб.

Дева

Систематизирайте целите си така, че ако за нещо се натъкнете на затруднение да можете веднага да се захванете със следващото. Част от неуспехите ще са свързани с документи, така че не обявявайте работата си за готова, ако не сте тествали всички резултати повече от веднъж.

Не смесвайте деловите връзки с приятелските и с личните. Желанието ви да помогнете на някого може да създаде доста неприятности. Обсъждайте противоречията само ако разполагате с непоклатими аргументи.

Везни

Нехарактерно за вас, но през тази седмица комуникацията ще ви е доста трудна. Прекалено сте чувствителни и дори шеговити забележки може да ви извадят извън строя. Отделете си малко „време за размисъл“ преди да се захванете да разчепквате причините за нечие поведение. Не забравяйте, че всеки си има своите „лоши дни“.

Отношенията у дома на моменти също ще са на „точката на кипене“. Близките ще отстояват позициите си, а за вас е по-добре да им дадете самостоятелност. Действията им може да не отговорят на критериите ви за хармония и красота, но пък ще ги научат на отговорност.

11 неща, които трябва да започнете да правите още сега

Скорпион

Професионалните задачи ще са много и в повечето случаи ще са трудни. Дайте всичко от себе си, за да постигнете резултатите, които сте обещали предварително. За някои подробности може да се наложи да се връщате няколко пъти, но е по-добре, отколкото да ви намерят грешки.

Напрежението и стресът ще се отразят негативно на личните отношения. Преценявайте изказванията си и не прекалявайте с критиките, за да не се налага да направите нещо, което никак не ви е приятно, а именно да се извинявате за стореното.

Стрелец

Много бързо ще излети времето през тази седмица. Ще се наложи да се върнете към предишни цели, които по някаква причина сте отложили. Условията ще се окажат подходящи за реализацията им и може би ще трябва да действате в няколко направления едновременно.

Личните и по-точно любовните отношения ще са леко „в сянка“ заради остри реплики, които сте разменили и още витаят във въздуха. Опитайте се да забравите взаимните обвинения и да заложите на общите интереси.

Козирог

Ако сте намислили да търсите нова работа със сигурност ще има от какво да сте доволни в предстоящия период. Ще получите повече от едно предложение, но за да направите правилен избор, трябва да решите кои условия са по-важни – материалните или социалните. Те ще са несъвместими във всички оферти.

Времето няма да ви стигне за голяма част от набелязаните битови задачи. Заемете се с тези, които изискват най-малко разходи. Финансовото ви състояние е нестабилно, не прекалявайте с покупките.

Водолей

Текущите задачи ще са малко по-различни от обикновено и ще изискват творчески подход. Предложенията ви към колектива няма да получат одобрение веднага, а по-скоро ще бъдат подложени на обсъждане и съмнения. Запазете спокойствие и отстоявайте твърденията си с научни, а не с литературни методи.

Събитията ще се развият така, че ще имате възможност да „стоплите“ отношенията си с близък роднина. Възползвайте се, след време ще ви подкрепи за реализацията на лично ваша инициатива.

Риби

Поставяте си твърде амбициозни цели, но най-вероятно част от тях ще останат само в списъка на намеренията ви. Причините за отлагането им не са свързани с вас, а с обективни условия, които няма как да промените. Може да са свързани с липса на материални ресурси или липса на достатъчно подготвени сътрудници. И в двата случая е по-добре да не рискувате, за да не претърпите загуби от лоша сделка.

Преценявайте много внимателно с кого споделяте личните си проблеми. Не е изключено да ви въвлекат в интрига, която сериозно да навреди на отношенията. Не вярвайте на информация, поместена в социалните мрежи. Най-вероятно е абсолютно умишлена манипулация, целяща да навреди на доброто ви име.

Коментирай
Свободно време