Свободно време

Дневен хороскоп за 24 октомври

Астрологична прогноза за 24 октомври

24.10.2018г. / 07 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В сряда, ключова ще бъде комуникацията в личен и делови план. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Следвайте логиката на събитията и не разрешавайте да ви пришпорват. Това че околните по някакви причини бързат не ви задължава да приемете тяхното темпо. Акцентирайте на качеството, а не на количеството.

Телец

Натоварен и пълноценен ден. Ще направите всичко, което сте намислили, независимо от външните условия. Ще имате възможност да демонстрирате най-силните си качества. Вечерта е възможно да получите новини с дълготрайна важност.

Тази картина показва вашите скрити страхове

Близнаци

Не се учудвайте на искреното желание на хората да си общуват с вас не само реално, но и виртуално. В същото време бъдете предпазливи и ако някой не ви допада, обяснете любезно, че нямате интерес към предложения диалог. Дайте предимство на деловите контакти пред личните.

Рак

Поведение ли изказване на стар познат няма да ви хареса и дори в известна степен ще ви разочарова. Не бързайте да уреждате окончателно отношенията си. Ще е полезно, ако обсъдите ситуацията с по-възрастен и по-опитен приятел, чието мислене не е така консервативно като вашето.

ТЕСТ: Имате ли нужда от дигитален детокс

Лъв

Предстои нова делова връзка или начало на сделка днес, но поведението на партньорите ви на моменти може да изглежда странно. Наблюдавайте внимателно какво се случва, анализирайте изказванията. Не прибързвайте със заключенията, ще имате възможност да намерите и допълнителна информация.

Дева

Грижите ви днес ще са в две направления – любовни отношения и финанси. И не е изключено в основата на всичко да са финансите, любовните неприятности да се окажат следствие. Няма да получите предполагаеми парични постъпления, така че контролирайте разходите.

Везни

Ориентирайки се към някаква задача ще се наложи да потърсите допълнителна информация. Лошото е, че ще намерите толкова много и толкова противоречива, че ще ви е трудно да си изработите ясна концепция. Синхронизирайте действията си с колегите.

Защо жените Скорпиони са толкова специални?

Скорпион

Възможно е да се наложи да направите някакви непредвидени разходи и самият факт, че не са по ваша воля ще ви обезпокои. Споделете съмненията със семейството си, ще ви подскажат начин, чрез който да стабилизирате бюджета или по-точно как да избегнете някои плащания за сметка на други.

Стрелец

Близките ще ви зарадват с дребна изненада, но съсед или далечен познат може да се опита да ви подведе, за да се облагодетелства. Почти веднага ще усетите, че ви заблуждава, но е по-добре да реагирате спокойно. Когато разберете защо го прави ще можете да отговорите по подходящ начин.

Козирог

Ще се наложи да заобиколите някои правила, за да избегнете непредвидено затруднение. Обстоятелствата ще ви принудят да заплатите глоба или такса, която от известно време отлагате. Направете го, за да не си създадете допълнителни грижи.

Водолей

Нищо запомнящо се няма да се случи, като цяло денят ще е спокоен. Няма да можете да се похвалите с особени постижения, но и няма да имате основание да се оплаквате от неуспехи. Емоционалното ви състояние е устойчиво и ще се почувствате най-добре с любимите си занимания.

Риби

Първоначално настроението ви ще е леко меланхолично. С напредването на времето ще ви зарадват с добри новини и ще имате повод за усмивка. Създайте си някакво развлечение, свързано с духовните ви предпочитания вечерта.

Коментирай