Свободно време

Защо всеки трябва да има по един Скорпион в живота си

Той пази с цената на всичко хората, които обича

28.10.2018г. / 16 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Негови управляващи планети са Марс и Плутон, а в астрологията е известен като най-страстният зодиакален знак. Представяме ви знака на Скорпиона. Интензивен, мистичен, драматичен, властен, но и ликвидиращ противника си само с един удар.

Като останалите 11 зодии и той има своите силни и слаби страни. Но едно е сигурно, всеки трябва да има в живота си по един Скорпион, ето защо.

Ако успеете да привлечете Скорпион в живота си, ще срещнете лоялност и подкрепа в негово лице. Представителите на тази зодия са много дейни, грижовни и яростно пазят тези, на които държат. С тях винаги ще усещате подкрепа.

В едни взаимоотношения били те приятелски или любовни, комуникацията е водеща. Добър комуникатор може да откриете в лицето на един Скорпион. Той ще ви изслуша внимателно и ще ви даде съвет. Не на последно място, винаги ще намери начин да ви накара да се усмихнете с малък жест или забавна история, която ви разкаже.

Закуска за всяка зодия

Ако има представител в зодиака, който е със силна интуиция, то това е Скорпионът. Те не само усещат, ако някой не е искрен с тях, но интуицията им винаги ще им подскаже, ако любимите им хора са тъжни. За да ви допуснат до себе си ще им трябва повече време, затова бъдете търпеливи. Не се опитвайте да ги заблудите, защото винаги ще ви разкрият, ако не сте искрени с тях. Нямат нужда от фалшиво приятелство.

Скорпионите помнят и най-малката подробност за хората, които са част от живота им, дори понякога да не го показват. Ако някой изглежда така, сякаш не ви обръща достатъчно внимание, попитайте го дали случайно не е зодия Скорпион. И точно когато най-малко очаквате, той ще ви изненада с подробност за вас, която е запомнил, без значение дали става въпрос за любимата ви храна, книги, филми.

Свързани статии

Родените под този зодиакален знак притежават интензивна емоция, което ги прави идеални за лични и задълбочени разговори. В интимен план тази чувствителност се усеща по необикновен начин.

В любовен план, те са едни от най-изобретателните партньори. Малките жестове, изненадите, които правят към любимия човек са смислени, емоционални, а понякога и провокативни в добрия смисъл.

Когато искате да споделите тайна, знайте, че Скорпионът е този, който ще я запази само за себе си. На тях можете да се доверите и тъй като са грижовни, яростно пазят тези, на които държат, включително и тайните им.

 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 5 години )
До ....: Viaрните не6та са повече от невИАрните !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 4 rate down comment
.... ( преди 5 години )
ima dosta neviarno napisani ne6ta. ne , blagodaria.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар