Свободно време

Ретроградна Венера ни държи в напрежение до 16 ноември

Как ни се отразява

07.11.2018г. / 16 11ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

В момента Венера е ретроградна и това ще продължи до 16 ноември, като междувременно положението на планетата може да влияе по различен начин на представителите на зодиака. Може да се чувствате по-импулсивни, да се случат промени в любовния ви живот или пък да се появят много нови и вълнуващи неща... каквото и да е, вината е в звездите! Ето какви неща могат да се наблюдават през този период и не бива да се учудвате, ако ви се случат и на вас. Венера е ретроградна, това е причината.

Любовта

Тъй като Венера е планетата на любовта, не се изненадвайте, че интимният ви живот може да бъде засегнат. Независимо дали е бивш партньор, който отново прави опит да се свърже с вас или пък се появяват проблеми в настоящата ви връзка, неудобните ситуации в любовта могат и най-вероятно ще ви се случат през този период. Напрежение в интимната сфера също не е изключено да се усети. Позитивното в този период е, че сега е моментът да приключите с неща, които отдавна не вървят и да продължите смело напред, без бремето на миналото.

>> Какво ни очаква в Годината на свинята според китайския хороскоп <<

Лични взаимоотношения

Този период е времето, в което е добре да разчистите вашите лични отношения с партньор, близки членове на семейството, приятели. Прочистете въздуха и натрупаните негативни емоции. Ако се е случило някакво неразбирателство, сега е моментът да го поправите. Следващите 10 дни ще са емоционални и дори неудобни за някои хора, но са необходими, за да се коригират определени отношения и по-лесно да се продължи напред.

>> 6 зодии, които приемат всичко твърде лично <<

Работата

Когато Венера е ретроградна, голяма част от отношенията ни с другите са меко казано, опънати. Усеща се напрежение в бизнес отношенията, липсва разбирателство, възможни са усложнения поради не добре уточнени детайли в работен план. Астролозите съветват да бъдем внимателни с думите в този период и да мислим добре преди да говорим с колеги и началници.

>> Месечен хороскоп за ноември 2018 <<

Стрес

Наситеният от емоции период на ретроградна Венера се отразява неминуемо на стреса. Поемете дълбоко въздух, опитайте се по-често да почивате и да прочиствате мислите си, защото високите нива на стрес разболяват и влошават емоционалното ни състояние.

 

Коментирай