Свободно време

Какво трябва да знаем за знака на Свинята от китайския зодиак

2019-а ще е година на Свинята, а ето какво е добре да знаем за тази зодия

16.01.2019г. / 13 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Свинята е последният знак от цикъла на китайския зодиак, който включва 12 зодии. Годините на Свинята са 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 3043 и т. н.

2019-а година ще е под знака на кафявата Земна Свиня и се очертава като година на предизвикателства и промени. Според китайския зодиак тя ще започне на 5 февруари 2019 и ще завърши на 24 януари 2020 година.

А ето какво трябва да знаем за самия знак на Свинята, прочетете в следващите редове.

Личността на Свинята

Те могат да са много упорити и истински инати. Но в името на мира могат да отстъпят от своя инат. Свинята обича да споделя това, което има с другите, но държи да поеме инициативата и да ѝ бъде отдадено значимото като инициатор на доброто дело. Представителите на този знак са чувствени натури, енергични, убедителни, много възприемчиви. Имайте предвид, че Свинята вижда и помни всичко.

Характерно за Свинята е, че обича истината и ще се опита да погледне нещата от всичките им страни, за да бъде възможно най-обективна. Не обичат и не могат да лъжат, затова съжителството с тях е много трудно – те винаги казват това, което мислят, дори и с цената да обидят близките си. Винаги се опитват да намерят баланса в това, което трябва да направят за себе си и това, което трябва за другите. Но ако сте ги излъгали веднъж, те спират да зачитат мнението ви занапред.

Свинята е мъдър знак, умее да говори на различни теми и има много интереси. Обмисля това, което възнамерява да каже. Може да се доверите на нейното знание, тъй като тя проверява внимателно фактите, обича да се информира и да следи за всеки детайл. Но поради своята отдаденост на истината, може да бъде много критична към останалите и дори да отблъсне потенциални приятели.

>> Месечен хороскоп за декември 2018 <<

Щастливи символи за хората, родени в година на Свинята:

Числа, носещи късмет: 2, 5, 8

Цветове: жълто, сиво, кафяво, златно

Цветя: маргаритка

Елемент: вода

Сезон: есен

Камък: рубин

Неподходящи числа: 1, 3, 9

Неподходящи цветове: червено, синьо, зелено

Положителни характеристики: Любвеобилни, удовлетворени, сърдечни, с добър нрав, лоялни, честни, проявяват съчувствие, спокойни, отговорни.

Негативни характеристики: Наивни, лакоми, лениви, страхливи, крайно упорити, инати.

Мъжът роден в годината на Свинята – ако е роден през пролетта и лятото е богат. Родените през есента и зимата са безсребърници и любимци на жените. На 3, 9 и 20 г. ще се сблъска с големи трудности. Ако има петно на лявото рамо или дясната ръка обикновено има само дъщери. Ако има петно на лявата ръка или плешка преживява доста проблеми и всичките му желания се сбъдват в преклонна възраст.

>> Какво ни очаква в годината на свинята според китайския хороскоп <<

Жената родена в годината на Свинята има спокоен и предвидим живот. Ако бракът ѝ е неуспешен ражда дъщери. Ако има щастлив брак ражда няколко момчета. Ако има родилно петно на лявото рамо може да създава семейство, с който знак си пожелае.

Свинята и парите

Този знак обича да живее охолно и да харчи пари. Но хубавото е, че може да си го позволи, защото има късмет с парите. Свинята често печели от тото и лотарии и винаги успява да намери допълнителен източник на приходи, извън основния.

Помага на хора с финансови затруднения, но само с налични средства. Не са толкова щедри, че да посегнат на спестяванията си, за да помогнат на някого. Ако взимате пари назаем от някого, роден под знака на Свинята, имайте предвид, че извинения и забавяния с връщането им не минават. Ако се наложи да забавите връщането на парите, бъдете откровени с тях, не ги лъжете, ако не искате да ги загубите завинаги.

Критични години за представителите на този знак са 10, 19, 50, 60 и 70-тата от живота им.

Несъвместимости: Свинята няма несъвместимости, разбира се добре с всички останали знаци.

Коментирай
Свободно време