Свободно време

Участвайте в кулинарния ни конкурс „Празнична трапеза 2018“

Очакват ви много вълнуващи награди

08.01.2019г. / 10 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: Az-jenata.bg

Снимка: Az-jenata.bg

Наближават едни от най-светлите празници Бъдни вечер, Коледа и Нова година. И тази година ще спазим традицията, като ви поканим да участвате в готварския ни конкурс „Празнична трапеза“.

Отдайте се на фантазиите си, вдъхновете се, развихрете се в кухнята и споделете с нас любимите ви рецепти (без ограничение за бройката). Важно условие за участие в конкурса е да бъдете регистриран читател. Ако не сте, последвайте тези бързи стъпки.

Тези, които вече са регистрирани, могат да качат тук своите рецепти, които трябва да бъдат придружени със снимка, кратко описание на съставките в тях и начин на приготовление.

Празнична трапеза“ стартира на 10.12.2018 г. и ще приключи на 9.01.2019 г. (до 9.01. включително, може да споделяте вашите кулинарни рецепти).

Какви награди ви очакват?

На  11.01.2019 г. от всички читатели, споделили своите кулинарни вдъхновения, редакционният екип на Az-jenata.bg ще определи победителите, които ще получат празничните подаръци. Техните имена ще бъдат публикувани в статия в сайта.

Ето и наградите:

  • Голямата награда е хлебопекарна, която със сигурност ще се превърне в любимия ви уред. В нея ще можете бързо и лесно да приготвяте топъл, вкусен и уханен хляб от различни видове брашно, както и сладкиши, кексове, козунаци. Пекарната е с 12 програми, включва контрол на препичане и има възможност за отложен старт. Благодарение на тази функция можете да заредите пекарната с продукти и да я настроите да приготви хляба или кекса след определено време, така че да е готов, щом се върнете от работа например и директно да го консумирате с удоволствие.

 

  • Комплект от 6 кристални чаши за шампанско

Този прекрасен сет от 6 чаши е идеален за специални поводи и празници. Чашите са изработени от кристално стъкло от най-нова технология. Подходящи са за хиляди обороти в миялни машини, без опасност да се надраскат и са термошоково устойчиви на бързо охлаждане от 80 ° С до 20 ° С.

  • Награда комплект красиви десертни прибори за двама. Подаръчният комплект е опакован в луксозна кутия и е прекрасен подарък за всеки празник.

  • Награда комплект от чаша за чай с цедка и чайникПорцелановият комплект е идеален подарък за студените зимни вечери, когато обичаме да се топлим с чаша ароматен чай у дома.

  • 1 комплект висок клас козметика, който се състои от 3 продукта - хидратиращ крем, козметичен лосион и масло за тяло.

  • 1 енергизиращ лосион за коса Rene Furterer.

  • 3 двойни покани за постановка в театър „София“.

  • 3 комплекта кулинарна книга + бутилка вино (книгите са „Храна, здраве и щастие“ от Опра Уинфри и "Вкусно с усмивка - 123 кулинарни приключения" от Софи Йотова, предоставени от "Сиела").

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anito85 ( преди 5 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
mariya.dukovska ( преди 5 години )
До anito85: Здравейте, благодарим за сигнала Ви. Ще прегледаме въпросната рецепта и ще деактивираме, ако е направена злоупотреба. Ще се радваме да участвате в конкурса.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anito85 ( преди 5 години )
Здравейте, в рецептата Ябълков пай от 13 Дек 2018|15:34|,публикувана от anhela е използвана моя снимка. Прилагам линк за справка https://***.vkusi.me/recipe/variatsiya-na-yabalkov-paj/ ; При необходимост мога да приложа и оригиналната снимка.Надявам се да не допускате некоректните участници до участие в конкурсите ви , в които всяка година се включвам с удоволствие.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време