Свободно време

Цвети Радойчева блесна на конкурс за красота

Скоро ще има и нова авторска песен

05.12.2018г. / 13 58ч.
Михаела Лазарова
Цвети Радойчева. Снимка: личен архив

Цвети Радойчева. Снимка: личен архив

Певицата Цвети Радойчева пя на сцената на конкурса „Мис България 2018“. На бляскава церемония бе избрана носителката на престижната корона за красота за 2018 г. Тя е бургазлийката Теодора Мудева.

Рецептата на Цвети Радойчева за печен шаран с дресинг

По покана на Ирина Папазова, талантливата изпълнителка Цвети Радойчева бе част от програмата и направи две впечатляващи изпълнения на хитовете си „Вземи ми всичко“ и „Бъди до мен“, докато претендентките за короната, облечени във вечерни рокли, дефилираха под звуците на нейните песни.

Цвети впечатли гостите с неповторим чар, стил, красота. За шармантната си визия този път тя се беше доверила на дизайнерски тоалет на Вяра Станчева. Изящната рокля подчертаваше перфектно всяка извивка на тялото ѝ.

Цвети Радойчева е сред най-търсените поп изпълнителки и специални гости на светски събития и фирмени партита, тъй като се отличава с богат репертоар естрада, евъргрийни, руска музика, фолклор.

Съвсем скоро красивата брюнетка ще изненада своите почитатели с най-новата си авторска песен по нейна музика и текст на големия текстописец Петър Москов.

Снимка: личен архив

Коментирай