Свободно време

Какво ви очаква през 2019 според месеца ви на раждане

Кратка прогноза

27.12.2018г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Кой е вашият рожден месец? Днес споделяме кратка прогноза за това какво ще ви донесе 2019 година, според месеца, в който сте родени.

Ако сте родени през януари

Ако това е вашият рожден месец, то вие имате перфектен баланс между ин и ян. Вие сте оригинални мислители и винаги се отличавате от останалите. Новата 2019-а ще бъде година на големи постижения и поводи за празнуване за вас, в областта на кариерното развитие, романтиката, както и семейните дела. Добре е да помислите върху вашите цели и изготвянето на план за действие. Определянето на приоритетите ще ви помогне да се движите напред през новата година. Също така, вашата целеустременост няма да позволи на когото и да е да ви дърпа назад.

Ако сте родени през февруари

За вас може да се каже, че сте емоционални, творчески настроени, с голямо въображение. Новата 2019-а ще бъде годината, в която ще се възползвате от всички посети семена на упоритата ви работа през 2018-а. Преследвайте и най-смелите си мечти и ги превърнете в реалност. Възможно е през 2019-а да смените работата си, за да се възползвате максимално от таланта и ресурсите си. В семеен план също ще се покажете като лидери.

Какво трябва да знаем за знака на Свинята от китайския зодиак

Ако сте родени през март

Родените през март са истински лидери. Вие притежавате голяма енергия, жизненост и сила. Новата 2019-а ще бъде годината на изобилие и просперитет за вас. Ще се насладите на плодовете на упоритата ви работа през изминалите години. Тъй като вие харесвате свободата и спонтанността, през 2019-а ще имате достатъчно възможности за приключения и разширяване на хоризонтите ви.

Ако сте родени през април

Родените през този пролетен месец се отличават с редица добродетели, сред които лоялност, търпение, стабилност и хармонично разположение. За тях е важно да са заобиколени от комфорт и да имат материална лекота и богатство. Новата 2019-а ще бъде годината на любов и привързаност. Може да срещнете човека, когото сте чакали от дълго време. Също така ще бъдете мотивирани да подобрите нещата по отношение на работата и кариерата си. Поемете рискове и излезте от зоната си на комфорт. Така ще откриете нови пътища пред себе си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
Притчи, мъдрости, цитати