Свободно време

Заповядайте на коледен панаир на книгата с книжарници „Сиела“

Изложението ще се проведе в НДК в дните между 11 и 16 декември

07.12.2018г. / 16 27ч.
Мария Дуковска
Заповядайте на коледен панаир на книгата с книжарници „Сиела“

Книжарници „Сиела“ ви канят на Софийски международен панаир на книгата, който ще се проведе в дните от 11 до 16 декември 2018 г. в Национален дворец на културата.

Щандът на книжарници „Сиела“ ще бъде №108, разположен на партера на НДК и ще можете да го посетите всеки ден от 10 до 20 часа. Книгите и артикулите на щанда ще се продават с големи отстъпки по време на коледния панаир.

На щанда на книжарници „Сиела“ ще ви посрещнем с много музика, игри, играчки, подаръчни ваучери, учебни и канцеларски пособия, които ще можете да закупите с отстъпка.

Заповядайте на щанда в дните между 11 и 16 декември, когато ще имате възможност да закупите множество артикули на книжарницата и да зарадвате вашите близки и приятели с чудесни коледни подаръци. От щанда ще можете да купите подаръчни ваучери на различна стойност, които да поднесете за подарък на любимите ви хора, а те ще могат да пазаруват с ваучера във всяка една книжарница „Сиела“.

По време на коледния панаир на щанд №108 ви очакват и много вълнуващи срещи със специалните ни гост-автори. Ще имате възможност да купите книга и да вземете автограф лично от звездите Ваня Червенкова, шеф Иван Манчев, Искра Урумова, Инес Субашка, Маргарита Русева и Раймонд Варсано.

Срещите с автограф ще се проведат на:

13 декември (четвъртък)

17:00 ч. Ваня Червенкова, автор на хитовото заглавие „Кодово име: Живот“, в която разказва за своя живот, от детството до момента, в който се среща със смъртта и успява да оцелее след жестоко покушение.

18:30 ч. Шеф Иван Манчев, автор на книгата „Мечти и кошмари“, в която известният готвач разказва за своя път като кулинар, за предизвикателствата, които е срещал, както и споделя полезни съвети.

15 декември (събота)

11:30 ч. Искра Урумова, автор на книгата „Откраднато“.

13:30 ч. Фотографът Маргарита Русева и писателят Раймондо Варсано, автори на фото-книгата "Context".

16:00 ч. Инес Субашка, автор на хитовите заглавия „Генът IFS. Визия за здраве“, „Кажи не на глада“, „В кухнята с Инес: 55 любими, здравословни рецепти“.

По време на панаира ще можете да закупите и още много хитови заглавия от всички издателства с големи отстъпки.

 

Коментирай