Свободно време

Дневен хороскоп за 10 декември

Лъвовете да внимават с документи

10.12.2018г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Седмицата започва динамично. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Някакво решение днес ще ви затрудни. Не разполагате нито с достатъчно яснота по казуса, нито с достатъчно време, за да отлагате. Опитайте се да обсъдите с по-опитни от вас или да намерите някакъв компромисен вариант, подлежащ на корекция.

Телец

Следвайте основните си цели и основните тенденции. За някои дреболии ще се наложи да се съгласите, че няма да ви стигнат силите. Предстои обсъждане на условията по важни сделки, не пренебрегвайте детайлите, чието отражение ще стане ясно по-късно.

Близнаци

Няма да се случи нищо ново, но за сметка на това с някои стари дейности ще се наложи да се занимаете още няколко пъти. Поведението на колега или на шефа ще ви издразни. Опитайте се да уредите въпроса в директен разговор. Помнете, че горчивата истина е за предпочитане пред сладката лъжа.

Любовен хороскоп за 10 – 16 декември

Рак

Проследявайте електронната си поща и поканите за срещи. Поне една от тях ще е важна и не бива да я отказвате. Не сте в позиция да избирате времето и мястото на срещата, но сте в позиция да въздействате върху условията на сделката. Не смесвайте деловите отношения с личните.

Лъв

Прегледайте си документите. Вероятно ще откриете нещо важно, което от известно време ви тревожи и пречи на работата ви. Не е изключено офис-техниката или някакъв уред у дома да се повредят и да създадат проблем. Ако не се налага да тръгвате на път е по-добре да не го правите.

Дева

Може да се наложи да провеждате някои леко неприятни разговори, но е желателно да не ги отлагате. Родителите, децата ви или любимият човек ще имат нужда от помощ за отстраняване на някаква поразия. Не ги критикувайте твърде много, едва ли са го направили умишлено.

Седмичен хороскоп за 10 – 16 декември

Везни

На работното място ще се оформят някакви дискусии. Отстоявайте позициите си. Професионализмът ви ще получи висока оценка. Ориентирайте усилията си към дейности с практически характер.

Скорпион

Проницателни сте и в състояние да си обясните причините за изненадващо събитие или постъпка. Ефектът от него няма да ви засегне пряко, но заключенията ви могат да помогнат на приятел. Не подсилвайте коментарите си с черен хумор.

Стрелец

Случките, изказванията, както и мотивите за тях като цяло ще са ви ясни, но обръщайте внимание на нюансите. Нещо, което преценявате като съдействие, може да се окаже опит за интрига. За дейности, свързани с финансови институции ви е нужна „вътрешна“ информация.

Тест: Романтични, креативни или логично мислещи сте?

Козирог

Контактите ще са интензивни и ще отнемат голяма част от времето ви. Успоредно с това може да се наложи да присъствате на някакъв семинар или друга краткосрочна форма на обучение. Първо слушайте, а чак след това задавайте въпроси.

Водолей

Ще участвате в поредица интересни разговори с различни събеседници. Не говорете за собствените си интереси. Изслушайте другата страна. Ще спечелите доверието на участниците и ще ви споделят много важна информация.

Риби

Запазете спокойствие, ако ви обвинят в допуснати грешки. Не се разправяйте, а се заемете с обследване на ситуацията. Съвсем скоро ще разполагате с нужните аргументи, за да се защитите, но междувременно се опитайте да установите причините, поради които ви нападат.

Коментирай