Свободно време

Дневен хороскоп за 12 декември

Раците да бъдат предпазливи

12.12.2018г. / 07 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сряда ще бъде интересен ден, в който ще трябва да внимаваме в комуникацията, работата. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Обаждане от приятели ще ви зарадва. Вероятно ще ви поканят да участвате в странно пътешествие. Ако здравето и финансите ви позволяват, приемете поканата. Емоциите ще са неповторими.

Телец

Ще ви помолят да участвате в някакво мероприятие, което може и да не ви е много приятно, но няма да сте в позиция да откажете. Не се вживявайте прекалено много, не натоварвайте психиката си. В никакъв случай не се занимавайте с хазартни игри днес.

Близнаци

Бивши колеги ще ви запознаят с бизнеса си и ще поискат консултация или препоръка. Преценете дали не сте в конфликт на интереси и дали няма да навредите на репутацията си преди да решите да услужите.

Рак

Проявете предпазливост, ако се намирате на места, където има струпване на много хора или оживен транспорт. Постарайте се да сте по-социални и по-дружелюбни днес. Участието ви в колективни дискусии ще е полезно за вас.

Лъв

Случка, свързана с неформалните ви интереси ще ви зарадва. Ще се запознаете с интригуваща личност, която истински ще ви впечатли. Възможно е да участвате в някакво благотворително мероприятие, не прекалявайте с даренията.

Дева

Събитията ще са различни от тривиалните и ще се справите, ако използвате нестандартни методи. Изказвайте мнението си смело и свободно. Дори да сгрешите ще успеете да научите нещо ново.

Везни

С колкото по-малко хора общувате днес, толкова по-добре. Податливи сте на влияние и може да си развалите настроението заради чужди грижи. Особено вечерта е желателно да останете у дома, където ще се чувствате най-сигурни.

Скорпион

Конфликтите ще са свързани с поведението на по-млад колега, съсед или случайна личност. Проявете търпение и се опитайте да избегнете проявите на агресия. Ако се чувствате засегнати, потърсете правата си със законни средства.

Стрелец

Със сигурност няма да имате възможност да се усамотите днес, дори и да ви се иска. Ще сте обект на търсене от всички посоки – приятели, колеги, родители. Добрата новина е, че няма да ви търсят за работа, а за развлечения, така че давайте смело напред.

Козирог

Намалете темпото, днес нищо няма да е спешно. Разпределете работата си така, че да можете да потърсите нова информация, която ви е нужна или чужди практики във вашата област. Организирайте си „ден на самообучение“.

Водолей

Заниманията ви в по-голямата си част ще са екипни и ще се наложи да влезете в ролята на обучаващ или наставник на нови колеги. Запазете дистанция с тях и не коментирайте лични въпроси. Все още не са доказали, че заслужават доверието ви.

Риби

Ще постигнете целите си, ако се съобразявате с предпочитанията на останалите хора, с които се налага да работите. По този начин ще спечелите симпатиите им и благодарение на техни идеи, ще постигнете крайните резултати с много по-малко усилия и разходи.

Коментирай