Свободно време

Дневен хороскоп за 14 декември

Близнаците да се пазят от измами

14.12.2018г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Петък е ден, в който ще трябва да бъдем по-предпазливи. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Съобразявайте се с възможностите си. Не се натоварвайте с повече, отколкото можете да свършите. Затрудненията или забавянето ще са свързани с външни обстоятелства и ще се почувствате неловко.

Телец

С текущите задължения се заемете още от сутринта и действайте последователно, спазвайки правилата. Ако трябва да се справите с някакви лични недоразумения, то направете го днес. Следвайте интуицията си, ще ви подскаже правилния подход.

Близнаци

Не се занимавайте с две неща едновременно. Възможно е така да ги объркате, че да се наложи да търсите помощ, за да се справите. Ограничете контактите си с непознати, може да станете жертва на измама.

Годишен хороскоп за 2019-а

Рак

Въображението и вдъхновението ви са в синхрон. Ще се справите с много занимания, ако не експериментирате с търпението на околните и не губите чувство за мярка. Бъдете особено внимателни уговаряйки условия със задграничните си партньори.

Лъв

За почти всички свои намерения ще се натъквате на непредвидени затруднения. Преди да се захванете с каквото и да било е хубаво да си разработите няколко варианта. Ще разберете кой е бил инициаторът на стара интрига по ваш адрес и ще можете да поставите нещата в ред.

Дева

Не пренебрегвайте дребните подробности. Те ще ви подскажат мотивите за действие на някой от партньорите или колегите ви. Пазете личното си пространство и не идеализирайте хора, които познавате отскоро.

Бляскави идеи за празничен тоалет

Везни

Ще се налага често да променяте заниманията си. Първоначално редуването на една работа с друга ще ви тонизира, заради разнообразието, което си осигурявате. Следобед обаче може да усетите лека умора, да се почувствате разсеяни. В този момент се ориентирайте към рутинни занимания, където възможността за грешки е минимална.

Скорпион

Започнете с поставяне на ред около себе си. Подреждайки у дома, на работното място, в колата, ще откриете разни „ценности“, които и ще ви изненадат, и ще ви зарадват, и ще ви припомнят стари преживявания. Не рискувайте с дългосрочни инвестиции и скъпи покупки.

Стрелец

Намалете темпото и бъдете предпазливи. Не са изключени проблеми у дома или с автомобила ви. Преценявайте си изказванията, думите ви може да бъдат предадени със съвсем различен смисъл и да навредите на авторитета си.

Участвайте в кулинарния ни конкурс „Празнична трапеза 2018“

Козирог

Намалете контактите и контролирайте емоциите. Податливи сте на влияние. Реагирайте неутрално на съобщения, които очевидно целят да ви подразнят. Уточнявайте предварително маршрутите, по които ще пътувате, възможно е да се натъкнете на затруднения.

Водолей

Не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси, особено ако ви предлагат някакъв изключително „хитър“ начин за управление на парите ви. Не е желателно да взимате кредити, да участвате в благотворителни акции и хазартни игри. Запознайте се задълбочено и обстойно с документите, които подписвате.

Риби

Ще се чувствате по-сигурни, ако следвате старите си навици, но от друга страна обстановката около вас ще е нестабилна и може да предизвика нежелани страхове. Не се отказвайте от предварителните си намерения, но бъдете внимателни в чисто физически аспект, съществуват предпоставки за травма.

Коментирай
Здраве и красота