Свободно време

Седмичен хороскоп за 17 – 23 декември

Напрежение за Лъвовете

17.12.2018г. / 10 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата преди празниците ще бъде много емоционална и донякъде напрегната. Повече вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Отново сте силно амбицирани да свършите работата на „целия китайски народ“ и в бързането ще допуснете грешки. Не се сърдете на забележките на околните. Запазете спокойствие и се концентрирайте към съответните корекции.

Наближават празници, бъдете мъдри и дружелюбни, запазете приятелските и колегиалните си отношения ведри. В края на седмицата ще получите изключително приятна изненада.

Телец

Точно преди празниците ще успеете да развихрите и фантазията, и организаторския си талант. Искате или не, на вас ще се падне „честта“ да създадете приятна обстановка и у дома, и на работното място и да извадите колегите от зимния им летаргичен сън, заформяйки шумно парти. Ще се радвате на благодарности и комплименти за проявената инициатива.

В професионален план няма да имате сериозни затруднения. Работата може да е повече по обем, но ще е в рамките на уменията ви. Не прекалявайте с шегите, някои ваши изказвания може да бъдат възприети двусмислено.

Любовен хороскоп за 17 – 23 декември

Близнаци

Ще се случат някои спорни моменти на работното място. Избягвайте пререканията, подхождайте дипломатично. Точно сега не ви трябват никакви разправии.

Обстановката у дома на моменти може да е леко конфликтна, при това именно във връзка с празниците. Близките ще се опитат да ви прехвърлят някои отговорности, знаейки че не е редно.
Те много добре разбират претенциите и отказа ви, друг е въпросът, че ситуацията не ги устройва.

Рак

Спешните занимания ще са свързани предимно с дома и семейството. Професионалните задачи ще са или твърде малко, или твърде елементарни и ако имате желание, бихте могли да ползвате някой и друг ден отпуск, за да се подготвите спокойно за празниците.

Ще ви поканят да присъствате на коледно парти на партньорите ви, където ще създадете нови доста интересни делови контакти. Ще обмените опит и ще споделите свои идеи.

През седмицата ще имате посещение отдалече. Роднини или приятели, които живеят извън страната ще ви зарадват с присъствието си.

Годишен хороскоп за 2019-а

Лъв

Противно на очакванията точно в края на седмицата ще ви възложат някаква твърде неясна задача. Не бързайте да се изнервяте, проверете първо наличната информация и съществуващия към момента опит.

Най-вероятно ще се окаже, че някой умишлено се опитва да ви „слага прът в колелата“. Не отказвайте да се заемете, но не се и престаравайте. Колега, на когото имате доверие ще ви подскаже как да се измъкнете от ситуацията. Не си позволявайте по-големи разходи за развлечения от първоначално определените.

Дева

Необичайно емоционални сте преди празниците. Мислите ви са заети почти изцяло с подготовката, опаковането на подаръците, подбора на тоалетите и разпределението на местата около масата.

Опитайте се да дозирате професионалните си занимания. Ако нещо не се получава от първия път и не е задача с фиксиран срок ще е по-добре да я отложите. В края на седмицата ще се наложи много бързо да вземете важно решение, което ще е свързано с доброто ви настроение.

Везни

В началото на седмицата се заемете с най-сложните неща. Колкото по-бързо се справите, толкова по-оптимистично ще е настроението ви. Оттам нататък всичко друго ще ви се получава без много да му мислите.

Помислете дали имате неспазени обещания към някой от близките или приятелите си и побързайте да ги изпълните.

Дайте си поне ден пълна почивка преди празниците, за да възстановите физическото си състояние и душевно равновесие.

Скорпион

Динамичен период, изпълнен с противоречиви и непредвидими събития. Настроението ви ще варира от едната крайност в другата и то заради фактори, върху които няма как да влияете. Когато всичко е наред на работното място ще изниква някакъв проблем у дома и обратно.

Някои неприятности можете да си спестите, преценявайки трафика, отчитайки капризите на времето и дистанцирайки се от хора, видимо изглеждащи болни. Наслаждавайте се на предпразничните моменти, дори да сте в случайна компания. Празниците така или иначе предстоят, от вас зависи да ги посрещнете с усмивка.

Стрелец

Не позволявайте на мрачните мисли да завладеят съзнанието ви точно преди най-светлите празници на годината. Ще се случат разни дребни неприятности през тази седмица, но съвсем няма да са фатални. Представяйте си положителното решение, а не отрицателните последици.

Ще възприемете фактите много по-лесно, ако ги погледнете „отстрани“. Неангажиращото отношение ще ви подскаже и правилното решение. За празниците ще получите любезни покани от няколко места. Следвайте интуицията си, ще ви подскаже къде ще се чувствате най-добре.

Участвайте в кулинарния ни конкурс „Празнична трапеза 2018“

Козирог

Нищо няма да стане от първия път, но не си заслужава да се тревожите. Обстановката на работното място ще е доста спокойна, никой за нищо няма да бърза и ще можете да правите по няколко опита, докато постигнете желания от вас резултат. А най-важното е, че нито ще ви пришпорват, нито ще ви се бъркат в решенията.

В личен план събитията ще са по-интересни. Човек, с когото не сте в много добри отношения ще се извини за поведението си. Ще ви учуди, но и ще ви зарадва.

Друг, който винаги ви е помагал ще ви подведе с обещание, което няма да изпълни. Ще го приемете доста болезнено, но не бързайте с категоричните решения точно преди празниците.

Водолей

Стари проблеми ще придобият актуалност. Вероятно ще са свързани с недовършена работа, изоставен проект или финансови задължения. Ще се наложи да действате с по-интензивно темпо, но ще се справите и в края на седмицата ще се чувствате доволни от себе си.

Ако сте обещали нещо на членове от семейството или любимия човек, направете го на всяка цена. Никой не бива да остава разочарован от вашата разсеяност или слаба организация. Прегледайте още веднъж личния си график. Има дейности, които без никакви опасения можете да отложите.

Риби

Някой ще предложи промени на работното място в съвсем неподходящ момент. Не се противопоставяйте открито. Използвайте приближаващите празници и подскажете, че е за предпочитане да отложите такива трудоемки трансформации. Най-вероятно ще получите силна подкрепа от всички останали.

Ако има нещо недоизказано или съмнения в личните ви отношения, побързайте да изясните ситуацията. Много малко е нужно за да намерите правилни решения на спорните въпроси. За организацията на предстоящите празници оставете инициативата в ръцете на любимия човек. Изненадите ще са приятни.

Коментирай