Свободно време

Дневен хороскоп за 19 декември

Близнаците да не споделят

19.12.2018г. / 06 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В сряда вниманието ни изцяло ще бъде фокусирано върху работата. На какво още да обърнете внимание, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Анализирайте финансовото си състояние. Проверете банковите сметки, неразплатените задължения. Може би ще ви е по-изгодно да ликвидирате някои от тях с прихващане. В късния следобед или вечерта ще ви изненадат с приятно съобщение.

Телец

Преди да се заемете с нещо важно е желателно да си създадете повече от един алгоритъм за работа. Можете да разчитате на подкрепата на приятел или колега, с когото сте добър екип. В благоприятна позиция сте да представите исканията си и да получите одобрение на поне част от тях.

Близнаци

Не обсъждайте личните си планове и идеи. Общувайте само с хора, на които имате доверие. Към останалите може да сте любезни, но не скъсявайте дистанцията и не им давайте възможност да фамилиарничат с вас.

Какво ни очаква в Годината на свинята според китайския хороскоп

Рак

Ако ви помолят да предприемете кратко пътуване със служебна цел, не отказвайте. Ще имате добрата възможност да се запознаете с нови хора и да получите материални придобивки, които до момента не сте успели да намерите. Не се отклонявайте твърде много от основните си задачи.

Лъв

Задачите ви ще са в пъти повече от обикновено. Ще се наложи да балансирате между професионалните и семейните ангажименти. Променяйте действията си според възможностите на ситуацията, за да сте максимално ефективни.

Дева

Интелектуалните ви занимания ще са по-успешни от физическите. Не е препоръчително да тръгвате на далечно пътуване с идеята да осъществите и двете посоки през днешния ден. Проверете всички подробности, свързани с обстановката и за всеки случай си резервирайте преспиване.

Участвайте в кулинарния ни конкурс „Празнична трапеза 2018“

Везни

Никак няма да ви е приятна днешната работа, но пък ще е свързана с добър приход. Приемете го като част от рисковете на професията, концентрирайте се и действайте бързо. Колкото по-скоростно се справите, толкова по-малко време ще ви е неприятно.

Скорпион

Проявете предпазливост спрямо прекалено „изгодни“ предложения, които обаче изискват дълъг период от време за изпълнение. Проверете и други подобни оферти. Може да се окаже, че сте разкрили измамна схема, която трябва да бъде публично оповестена.

Стрелец

Намалете темпото и не чакайте незабавни резултати от работата си. Някои занимания ще са свързани с участие на държавната администрация. Звучи невероятно, но този път ще попаднете на сговорчиви служители и ще получите исканията си сравнително бързо.

Годишен хороскоп за 2019-а

Козирог

Събитията ще са предвидими и ще се развиват с обичайното си темпо. Фактът, че не се налага да бързате излишно и имате възможност да разпределяте времето си самостоятелно ще повиши работоспособността ви. Днес сте в състояние да направите онова, с което в други случаи се справяте за много повече време.

Водолей

За предпочитане е днес да се занимавате с дейности, изискващи въображение. Спазвайте уговорките за деловите си контакти. Отделете време за семейството и домашната работа. Всички искрено ще се зарадват на участието ви.

Риби

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да уговорите последните подробности по нова сделка и да се заемете с оформянето на документите. Задължително прочетете написаното в подробности, независимо, че през цялото време сте участвали в процеса.

Коментирай