Свободно време

Защо Деси Банова-Плевнелиева кръсти децата си еднакво

Съпругата на Росен Плевнелиев разкрива причината

19.12.2018г. / 17 22ч.
Аз жената
Росен Плевнелиев и Деси Банова. Снимка: Булфото

Росен Плевнелиев и Деси Банова. Снимка: Булфото

Деси Банова разкри мотива си да кръсти и двете си деца на св. Йоан. Съпругата на президента Росен Плевнелиев (2012-2017 г.), призна, че е кръстила както дъщеря си Йоана, така и сина си Йоан на името на светеца.

„Винаги съм харесвала това име и за момче, и за момиче. В началото много се чудех, защото наистина е малко странно Йоанна и Йоан, но го споделих с Росен и той много го хареса“, разказа щастливата майка в предаването „На кафе“ с Гала.

„При различни посещения и във Франция, и в Германия, влизайки в катедрала, първото нещо, което виждах, беше св. Йоан. Най-интересното е, че Йоан се роди на 1 октомври, когато се чества св. Йоан Кукузел и всъщност той си дойде с името“, разказа още Банова.
Тя смята, че има Божия намеса в избора на това име.

Съпругата на Росен Плевнелиев сподели още, че се чувства много щастлива и заредена след раждането на сина им Йоан през октомври тази година.

Два месеца след като стана майка за втори път, телевизионната водеща демонстрира перфектна форма.

„Аз кърмя, а кърменето помага за фигурата на жената. Освен това се храня здравословно, правя упражнения с бебето и общо взето съм много активна“, сподели Банова за това как е възвърнала бързо добрата си форма.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Иван ( преди 5 години )
Парата е голям човек и прави чудеса.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар