Свободно време

Дневен хороскоп за 20 декември

Раците да не харчат

20.12.2018г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Празничната подготовка и лекото напрежение покрай нея вече се усещат. За какво да внимавате, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Напълно уверено може да се каже, че днес сте генератор на идеи. При това не само на сериозни, а и на развлекателни такива. Подходящ момент за подготовка, опаковане и подреждане на коледните подаръци.

Телец

Най-важните занимания днес ще са свързани със собствеността ви. Ще сте заети с дома, автомобила или други свои „владения“. Използвайте уменията си за създаване на уютна и приятна обстановка, както и за разрешаване противоречията на членовете от семейството, които са в различни възрастови групи.

Психологически трикове, които наистина работят

Близнаци

Възможно е да получите изненадваща и интересна покана за предстоящите празници. Съобразете финансовото си състояние и ако ви позволява, не отказвайте. Ще си позволите истинско приключение, свързано с много новости.

Рак

Въздържайте се от обикаляне по коледни базари. Непременно ще намерите стока, която ще ви хареса и под влиянието на спонтанен порив ще си я купите. Ще се окаже голяма грешка, защото ще даде дефект, с който няма как да се справите.

Лъв

Ентусиазмът ви за работа днес е много под допустимия минимум. Мислите ви са пълни с идеи за развлечения, предложения за срещи със стари приятели, въпроси, свързани с личните отношения. Няма как да избягате от задълженията си, но ако ги подредите умно бихте могли да ги отхвърлите без излишно напрежение.

Какво ни очаква в Годината на свинята според китайския хороскоп

Дева

Не се задълбочавайте във формалности. Електронната ви преписка днес може да е много интензивна с нови партньори. Оформяйте широката рамка на преговорите, с детайлите ще се занимавате по-късно.

Везни

Ще „ударите на камък“ точно със задачите, които сте планирали предварително. Не се отчайвайте, незабавно се захващайте за следващата си цел. Част от тях ще останат недовършени, но няма да е фатално.

Скорпион

Емоционалното ви състояние е нестабилно и сте в състояние да се разстроите за откровени дреболии. Ще си помогнете много, ако избирате правилно събеседниците си. Избягвайте личности, излъчващи песимизъм и свикнали непрекъснато да се оплакват.

Участвайте в кулинарния ни конкурс „Празнична трапеза 2018“

Стрелец

Настроението ви е оптимистично, контактни сте и предавате необратимо позитивността си на околните. Задграничните контакти ще са интензивни. Анализирайте начина си на работа и не мислете, че „успехът ви е в кърпа вързан“.

Козирог

Ще ви поканят да участвате в някакво мероприятие, демонстриращо стари традиции. Не отказвайте. Ще се заредите с неповторими впечатления и ще научите исторически подробности, за които не сте и подозирали.

Водолей

Участие в парти ще ви даде възможност да демонстрирате артистичните си таланти. Ако все още не сте в сериозна връзка е много вероятно да попаднете на личност, която да „подпали“ сърцето ви. Преценявайте реакциите си, ако сте обвързани, за да не посрещнете предстоящите празници в усамотение.

Риби

Въздържайте се от промени днес. Проявете умереност във всяко свое занимание и изказване и не експериментирайте, ако не сте сигурни точно какъв резултат очаквате. Някой от колегите може да ви изнерви с поведението си. Въздържайте се от остри забележки.

Коментирай