Свободно време

Йорданка Христова в откровен разговор по време на полет над София

Гледайте интервюто на звездата в предаването „Авиошоу“ по Bulgaria ON AIR

20.12.2018г. / 12 24ч.
Мария Дуковска
Йорданка Христова и водещият на „Авиошоу“ Александър Богоявленски на летище Лесново. Снимки: Силвия Грозева, „Авиошоу“, Investor Media Group

Йорданка Христова и водещият на „Авиошоу“ Александър Богоявленски на летище Лесново. Снимки: Силвия Грозева, „Авиошоу“, Investor Media Group

На 29 декември от 16:00 часа в предаването „Авиошоу“ по Bulgaria ON AIR песента на звездата на българската естрада Йорданка Христова ще полети на борда на малката „Чесна“, пилотирана от автора и водещ на продукцията – Александър Богоявленски.

Йорданка Христова и Александър Богоявленски на летище Лесново. Снимки: Силвия Грозева, „Авиошоу“, Investor Media Group.

Първото „авиокараоке“ в телевизионния ефир ще бъде излъчено в рамките на рубриката #Авиоинтервю – уникален формат, който представя разговори с популярни личности, заснети по време на полет в небето. Интервютата сред облаците нямат аналог не само в българския, но и в световния ефир, а първите шест издания можете да гледате в YouTube канала на Bulgaria ON AIR.

В предколедния епизод на „Авиошоу“ на 22 декември гостува още една популярна личност, която за първи път ще лети на малък самолет. Телевизионният водещ Георги Любенов отговаря на въпросите на Александър Богоявленски 20 години след влизането на двамата събеседници в света на журналистиката чрез съвместното им предаване „Радио Гага“ по БНР.

Георги Любенов и  Александър Богоявленски по време на полет. Снимки: Силвия Грозева, „Авиошоу“, Investor Media Group.

„Авиошоу“ е единственият телевизионен продукт за авиация и аерокосмическа индустрия в България. За 5 години екипът на предаването прелетя хиляди мили и посети различни летища в България и по света, а полетите приеха облика на над 170 епизода. Всички те са достъпни онлайн на сайта на политематичната телевизия Bulgaria ON AIR, както и в YouTube.

Не пропускайте „Авиошоу“ всяка събота от 16:00ч. с водещ Александър Богоявленски – журналист с над 20-годишен опит и пилот на крачка от професионалния лиценз.

Коментирай
Свободно време