Свободно време

Гергана Венкова сяда в стола на водещия на „България сутрин“ Златимир Йочев

Журналистката ще замества Златимир Йочев, докато той е в отпуск

21.12.2018г. / 13 06ч.
Мария Дуковска
Гергана Венкова. Снимка: Bulgaria ON AIR

Гергана Венкова. Снимка: Bulgaria ON AIR

Водещият на сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR Златимир Йочев излиза в заслужен отпуск, като в неговата роля влиза един от най-подготвените журналисти на Bulgaria ON AIR Гергана Венкова. Аудиторията познава Гергана като разследващ и политически репортер, който следи отблизо работата на парламента. Тя е един от най-подготвените политически репортери в България.

Преди да се присъедини към екипа на телевизията през 2016 година, тя трупа опит в редица новинарски медии у нас, а през 2013 година преминава стаж и в световния новинарски гигант CNN в Атланта, САЩ. По време на CNN Journalism Workshop тя придобива опит в отразяването на извънредни събития и подготовката на важните за хората новини.

Гергана Венкова ще буди зрителите на Bulgaria ON AIR до средата на януари, когато от отпуск ще се върне и водещият на сутрешния блок. До 5 януари „България сутрин“ ще бъде и в по-кратък формат – от 7 до 9:30 часа. В студиото ще продължат да се провеждат и качествените дискусии по най-актуалните теми от страната, като около коледните и новогодишните дни сутрешният блок на Bulgaria ON AIR ще предложи на зрителите си още повече динамика, засилено празнично съдържание и преки включвания от някои от най-интересните коледни места в цяла България.

Специално ще бъде и последното издание на „България сутрин“ за 2018 година. На 31 декември сутрешният блок на Bulgaria ON AIR е подготвил обзорно издание със специални теми и гости.

Коментирай