Свободно време

Дневен хороскоп за 28 декември

Овните да внимават с работата

28.12.2018г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво ви очаква в петъчния ден? Вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Желателно е да сте прилежни днес. Да не оставяте нещата недовършени и да не се опитвате да прикривате грешките си. Избягвайте рисковите решения и хазартен подход. Рано или късно пропуските ви ще станат известни и ще ви върнат назад.

Телец

Залогът за успех днес е да комбинирате разум и интуиция. Подхождайте към задълженията си практично, предпазливо и далновидно. Отделете време за родителите или за децата си, запознайте се с проблемите им и съдействайте доколкото ви е възможно.

Близнаци

Съобразявайте се с обстановката. Няма как да сте абсолютно самостоятелни. Решенията ви ще зависят от външни фактори или от чужда воля, така че не очаквайте прекалено много нито от практическите, нито от романтичните си намерения. Действайте с умерено темпо и балансирайте между своите интереси и тези на близките си.

Участвайте в кулинарния ни конкурс „Празнична трапеза 2018“

Рак

Подредете внимателно графика си, срещите, събеседниците. Опитайте се да не закъснявате, да не си губите времето с празни разговори и да не ползвате информация от съмнителни източници. Не се отклонявайте от основните си цели.

Лъв

Не е подходящо точно днес да започвате проекти, изискващи дълъг срок за изпълнение. Занимавайте се с познати дейности и си давайте сметка за детайлите. Дребен пропуск може да ви върне в „изходна позиция“, създайте си ясен алгоритъм на работа, за да предотвратите подобен сценарий.

Дева

Преживяванията ще са разнородни. Част от тях ще ви зарадват, други ще ви заредят със съмнения, трети ще ви върнат в миналото. Важното е да реагирате с усмивка, с чувство за хумор и с известна доза недоверие, за да не изпаднете в неловко положение.

За кои китайски зодии 2019-а ще бъде по-успешна?

Везни

Мислете за себе си и не се изтощавайте излишно. Желателно е да намалите контактите, да си позволите време с любимите занимания, да не се захващате с трудоемки дейности. Ще ви помогне да постигнете оптимален баланс между физическото и психическото си състояние.

Скорпион

Ориентирайте вниманието си основно към довършване на вече започнати неща, с които не бихте искали да се занимавате през следващата година. Вероятно ще ви потърсят за някаква услуга. Не отказвайте, доколкото е във възможностите ви да се отзовете.

Стрелец

Заемете наблюдателна позиция и оставете на околните възможност да проявят инициатива и да ръководят реализацията на замислите си. Не прекалявайте с нищо, ще си спестите куп недоразумения и неприятни разговори. Дребна случка може да ви ядоса, помислете има ли смисъл да си разваляте настроението.

Какво ви очаква през 2019 според месеца ви на раждане

Козирог

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви позволи да разрешите казус, който от известно време ви безпокои. Покрай него ще намерите отговор и на други важни въпроси, но е рано да ги споделяте. Във ваша полза е за момента да не обсъждате ситуацията с близките си.

Водолей

При решаването на някои въпроси, ще установите, че практическият ви опит категорично се разминава с теорията. Следвайте собствените си разбирания. Постарайте се да довършите започнатото и да анализирате получените резултати. Съвсем скоро ще са ви крайно необходими.

Риби

Ще се окажете пред труден избор. Ще имате възможност да „си върнете“ на някого, който преди време ви е навредил, въпросът е дали да се възползвате или не. Наблюдавайте обстановката, събирайте впечатления и точно в този момент не „разкривайте картите си“.

Коментирай