Свободно време

Седмичен хороскоп за 7 – 13 януари

Раците да внимават с парите

07.01.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни седмица на изпитания, динамични събития. Повече вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще се налага често да се съобразявате с външните обстоятелства и невинаги ще ви е приятно. Доста сте обидчиви, а природната ви страст към съревнованията постоянно ще ви подтиква непрекъснато да участвате в разни словесни двубои предимно с близките. Ще изпълните желанията си, ако овладеете емоциите.

Ако сте достатъчно прагматични и умерено предпазливи ще успеете да извлечете финансова изгода дори от маловажни на пръв поглед делови предложения.

Телец

Ако нещо не ви харесва или не одобрявате нечия постъпка, кажете го откровено. През тази седмица ще имате възможност да разгърнете творческия си потенциал в много широк диапазон. Другите ви силни козове са опитът и прагматичната мисъл. Даже рисковите ви решения ще се окажат правилни.

Ще получите интересни предложения, свързани с перспективните ви планове. Преценявайте ги изключително критично и с идеята да се справяте самостоятелно и независимо.

Близнаци

Има два начина да се справите с конкуренцията: да се сблъскате с нея фронтално или да я заобиколите. С присъщото ви умение да маневрирате ще предпочетете, а и ще приложите втория.

Действайте бързо и излагайте мислите си ясно и разбрано, за да сте необорими. Ще получите критики, но ще получите и подкрепа. Ще получите приходите, които очаквате, ако сте достатъчно екипни.

4 зодии ще бъдат особено щастливи през 2019-а

Рак

Пред трудни въпроси ще се изправите през тази седмица. Правилни ли са целите ви и ако не са, какво по-нататък? Част от идеите, които са ви изглеждали кристално ясни, ще се окажат всъщност доста трудни за изпълнение.

Със семейните и битови въпроси ще се справите много по-лесно, отколкото с професионалните, където проблемите ще са свързани предимно с взаимоотношенията. Не са изключени непредвидени разходи.

Лъв

Началото на седмицата може да е доста критично и проблематично, но ситуацията постепенно ще се успокои. Трудностите ще идват от това, че ще се налага да балансирате между личните и професионални задължения.

Ако сте планирали някакви кратки пътувания в работните дни и е възможно да ги отложите, то по-добре го направете. Не разчитайте на допълнителни приходи и не залагайте на помощ от новите си познати.

Дева

В трудни моменти разчитайте на приятелите и привържениците ви. Бъдете любезни, но не залагайте на случайни предложения за помощ. Умишлено или не ще ви подведат. Преодолявайки някакво затруднение ще възстановите прекъсната връзка и ще се почувствате много доволни. Не отказвайте на предложение на стар приятел да се видите и да сте заедно известно време.

Ще научите окуражаващи новости. Прегледайте финансовите си документи, за да си изградите ясна представа за приходите и разходите си.

Любовен хороскоп за 7 – 13 януари

Коментирай