Свободно време

Дневен хороскоп за 9 януари

Близнаците да не се доверяват

09.01.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Днес, сряда, ще трябва да бъдем по-внимателни по отношение на това, което споделяме. Добре е да не започваме важни задачи. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Личните ви предпочитания ще се окажат по-важни от задължителните. Ще имате възможност за избор по отношение на днешните си ангажименти. Изчакайте с новите инициативи.

Телец

Ще възстановите връзка или ще изгладите конфликт със стари приятели. Ако в основата на разправията е имало финансови недоразумения неяснотите ще се изгладят изцяло.

Близнаци

Вдъхновението няма да ви изневери. Интуицията – също. Не се доверявайте обаче на хората от най-близкото си обкръжение. Тези, които ви критикуват най-безкомпромисно ще ви помогнат най-много.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Близнаци

Рак

Намалете инициативата. Не си зареждайте прекалено големи очаквания от действителността, такава каквато е. Подгответе се психически, че няма да получите очакваните резултати дори с извънредни усилия.

Лъв

Разчитайте на личните си качества, а не на чуждото внимание. Каквото и да ви обещават, бъдете нащрек. Начинанията ви ще са сполучливи, ако мислите не за личния си успех, а за хората, които са засегнати от общата ви работа.

Дева

Един от дните, в които няма да е нужно да следвате точен график. Гъвкавата реакция ще е много по-подходяща. Възможни са неприятности, които ще са свързани с изключителното ви желание всичко да се случва по правилата, което невинаги ще е възможно.

Кайдзен или как да надвиете мързела за 1 минута

Везни

Предишни отношения ще изпълнят настоящето ви. Някой от миналото ще се опита да възстанови позицията си в настоящето. Не изневерявайте на собствените си принципи.

Скорпион

Настроението ви е нестабилно и за кратки периоди от време ще преминава от едната крайност към другата. Вие прекрасно разбирате какво се случва около вас, но ще ви е трудно да предадете мислите си на околните. Не го и правете, нека се поучат от собствените си грешки.

Стрелец

Не налагайте своето. Бъдете съпричастни с околните. Няма да ви се налага да взимате окончателни решения за каквото и да било, няма и да можете да решавате проблемите самостоятелно. Овладейте се.

Каква ще бъде 2019-а според личното ви число

Козирог

С нищо важно не се захващайте днес. Ако успеете да се справите поне с набелязаните ежедневни занимания и дребните отклонения от тях значи сте късметлии. От вас зависи да си организирате някое забавление за вечерта.

Водолей

Помислете как се чувствате още като се събудите. И ако усетите, че не ви се прави нищо, просто не правете нищо. Не се подчинявайте на планове и правила. Приемете, че времето ви принадлежи и му се наслаждавайте.

Риби

Разминаванията с очакванията ви ще са случайни. Нищо стресиращо няма да се отрази на настроението ви, освен ако самостоятелно не решите да се самообвинявате за лошия край на предишни връзки. Бъдете предпазливи.

Коментирай