Свободно време

Дневен хороскоп за 10 януари

Успехи за Раците

10.01.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Денят ще бъде динамичен и интересен. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

На моменти напрежението ще се покачва и е много важно да се овладеете и да внимавате какво говорите. Бъдете внимателни също така след като обстановката се поуспокои, защото може да сте леко разсеяни и да пропуснете нещо важно. Ще е добре, ако можете да работите самостоятелно.

Телец

Имайте си едно наум по време на всички разговори днес и преценявайте събеседниците си. Някои от тях ще влагат доста „художествена измислица“ в изказванията си и е възможно да ви заблудят. Придържайте се към правилата по време на делови дискусии.

Близнаци

Взимайте решенията си на база обективни данни, а не на лични симпатии. Ще получите информацията, която ви е нужна от различни източници. Не приемайте на доверие нечие мнение, само защото става дума за „утвърден авторитет“ в областта, сравнете го с други.

20 идеи за маникюр за годината на Земната свиня

Рак

Като цяло денят ще е плодотворен. Може да постигнете напредък при решаването на доста въпроси като професионални, юридически, организационни у дома. Търсете начин да обмените опит по теми, които не са ви съвсем ясни. Всичко ново, което научите днес ще ви е от полза.

Лъв

Изключително важно е днес да разпределите времето и да подредите приоритетите си правилно. От една страна сте чувствителни, от друга – податливи на влияние. Следвайте своите принципи при решаването на професионални казуси. Не позволявайте на никого да се набърква в личните ви отношения.

Дева

Подхождайте прагматично към проблемите, с които ще се налага да се справите днес. Част от тях ще са свързани с допълнителни разходи и е важно да прецените кое може да се отложи за по-нататък. Изяснявайте подробно какво се очаква от вас при изпълнение на една или друга задача.

Любопитни факти за щастието

Везни

Опитайте се да обмисляте действията си в съответствие с актуалната ситуация, не е желателно да се „движите по инерция“. Преценявайте крайните резултати от различни гледни точки, за да не засегнете нечии интереси. Ако взимате лекарства спазвайте дозировките.

Скорпион

За сложните занимания можете без никакви опасения да заложите на въображението и творческия си потенциал. Не е изключено да попаднете в някаква леко комична ситуация, която първоначално може и да ви изнерви. Приемете случващото се с чувство за хумор, така или иначе не можете да промените нещата.

Стрелец

По време на пътуване е възможно да попаднете на непознато място и да се наложи да се задържите там за известно време. Проявете сдържаност в контактите с непознати, не обсъждайте целите, нито възможностите си. Подгответе се психически, че може да имате и затруднения.

3 неща, които пръстите на ръцете ви разкриват

Козирог

Ще се справите успешно със занимания, изискващи сръчност и наблюдателност. Ако влиза в уменията ви бихте могли да направите ремонт на дребни електроуреди, лека промяна на интериора в жилището или на работното си място. Проверявайте редовно електронната си поща, ще получите важно известие.

Водолей

Проявете пестеливост към всичко материално, с което се налага да се занимавате днес. Най-вече не си позволявайте прояви на разточителност, защото докато се усетите и парите „ще ви се измъкнат измежду пръстите“. Не е желателно да давате назаем лични вещи или техника, вероятността да ви ги върнат повредени не е за пренебрегване.

Риби

Работата ви днес вероятно ще е свързана с обработка на повече документи от обикновено. Бъдете изключително прецизни и не се разсейвайте. Ако подписвате договори сравнявайте различните предишни варианти с окончателния, може да се опитат да ви подведат.

Коментирай