Свободно време

Любовен хороскоп за 14 – 20 януари

Очакват ни вълнуващи любовни моменти

14.01.2019г. / 10 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Когато става въпрос за романтично очарование, еротични фантазии и секси моменти, вие определено сте печеливши, уважаеми Лъвове. Седмицата няма да ви бъде никак скучна и ще прилича едновременно на риалити шоу, приказка и сапунена опера. Възможно е пред вас да изникнат взаимоотношения, които знаете, че не са подходящи, но да не може да им устоите. За някои от вас има вероятност да се откажат от взаимоотношения, точно когато нещата започват да се случват.

Дева

Представителите на зодия Дева може да се чувстват по-разочаровани, отколкото изпълнени с любов. Възможно е половинката ви да се разочарова по някакъв начин, а това да подейства по този начин и на вас. Дали той или тя не ви кара да се чувствате виновни, да се срамувате от нещо? Несъгласието с гледната точка на другия е едно, а манипулацията съвсем друго.

Везни

През тази седмица Везните ще трябва да говорят повече за това, което не им харесва във връзката. Възможно е да се почувствате неудовлетворени от факта, че партньорът не ви подкрепя достатъчно, че вие трябва да поемате всички задължения. Ако не вербализирате емоциите си, няма как да промените ситуацията. Също така може да имате и неоправдано чувство за вина по отношение на това дали се грижите достатъчно за половинката си. Приливът на негодувание само ще наруши връзката ви, затова го разрешете с комуникация.

Скорпион

Скорпионите ще успеят да постигнат хармония с половинката си. Периодът е подходящ за споделяне, себеизразяване, взимане на решения. Най-хубавото е, че няма да сте сами, а ще се радвате на подкрепата на половинката.

Коментирай