Свободно време

Любовен хороскоп за 14 – 20 януари

Очакват ни вълнуващи любовни моменти

14.01.2019г. / 10 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Планетата на любовта Венера, се движи през вашия знак, като ви прави неустоими за представителите на противоположния пол. Освен това ще се срещне с Марс и нещата в любовта ще станат още по-горещи. Сега Марс се движи през вашия сектор на романтиката, а когато планетата на любовта се присъедини към него, за вас остава пълното удовлетворение в любовта.

Козирог

Козирозите ще бъдат изключително решителни и няма да се страхуват да говорят. За съжаление това може да бъде прието от вашия партньор като контрол, заплаха, неоснователно поведение. Не забравяйте, че вашите думи имат значително въздействие върху другите, дори когато мислите че не е така. Още повече защото трябва да имате предвид, че не може да върнете казаното назад. Бъдете внимателни.

Водолей

Тайните свързани с любовта излизат на светло и вие ще бъдете облекчени от това. Такава тайна може да дойде от вас или от половинката ви. Така или иначе, това е нещо, за което сте знаели, че се случва и е било време да се изговори. Щом веднъж темата се повдигне, ще можете „да излекувате стари рани“ с партньора.

Риби

Рибите ще потърсят съвет от приятел. Знайте, че той може да не добави сладост към това, което ви вълнува в любовта, защото истината отстрани изглежда различно. Но може би точно сега имате нужда от това.

Коментирай